Sehrbn_ Meryem345 sende benm gibisn cnm ya iki oğlan var bendede bende yarın doktora gidiyorum bakalım söylicek mi 15+5 oluyorum yarın..
Gizem1992 demirgizem benm de 29 Mayıs son adet tarihim doğumda 5 Mart gözüküyor😊 ama ben gitmedim daha cinsiyet belli olmaz diye
Alisde Sehrbn_ demirgizem denk gelişmi.yoksa burdan okuduğum mu.bilmiyorum subat ayi geneli resmen erkek ocak ve mart kız cogunluk sanki cok tuhaf yada ben oyle anladim 😄
Rumuz36 demirgizem öncelikle hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza alın 🤲 🤗 Bu kadar erken belli oluyor mu gerçekten Erkekler kendini daha çabuk gösteriyor tamam ama kızın Bu kadar erken belli olmasına şaşırdım gerçekten 😊
demirgizem Rumuz36 doktorum 12. Haftada söyleyeceğini iletmişti, kontrol haftam 13tü ve kendisinden çok emin. Bir de cihazla da ilgili olabilir, çok net görünüyordu. Defalarca kesin mi dedim ben de öyle emin oldum 😂
demirgizem Sehrbn_ canım benim belirtim yoktu adet günümde test yaptım ve pozitif çıktı aynı gün içinde kan verdim pozitifti. 6. Haftamdan sonra belirtiler ortaya çıktı ve serumlarla ayakta duruyorum. Su bile içemiyorum çok mide bulantım var. Ama çok şükür 2 gündür biraz daha rahatım galiba azalıyor bulantılarım 🫠🙏🏻
uyar-46 demirgizem ay benim uygulamaya göre 12+6 ama erken diye gitmiyorum gitsem görür mü acaba ilki aylarca göstermedi daha 21. Hafta detaylıda emin olduk o yüzden bi erken geliyor sanırım 😂