Ayse_3065 Kizlar aranızda dış gebelik geçiren var mi?hiç mi belirti vermiyor normal gebelikle ayni mi oluyor acaba belirtiler.
Ayse_3065 Ayse_3065 Beta artisina ve kese yoksa ona göre mi dış gebelik tespit ediliyor hiç anlamadim
_Mother_ Ayse_3065 düzensiz beta artışı görülüyor veya yüksek betada kese rahim içinde değilde tüplerde görünüyor çoğunlukla lekelenme veya kanama görülüyormuş bide şiddetli karın ağrısı benim lekelenme olduğu için dış gebelikten korkmuştum ama doktorum dış gebelik olsa katın ağrısından duramazsın demişti
Ayse_3065 _Mother_ ya benimde beta artışı şu şekilde 20 Ağustos 115,3 27 Ağustos 1123 30 Ağustos 2233 5+5 haftalık ama ne alttan nede karından görünmedi kese😔 Doktor pazartesi gel bi daha bakalım dedi.cok korkuyorum galiba dış gebelik
_Mother_ Ayse_3065 aslında artış fena değil bazen geç görünüyor olumsuz düşünmeyin hemen ben kızımda 7 haftalık iken kese yi görmüştük
Yakamoz20 Ayse_3065 merhaba canım az önce yorum yazdım sonra baktım değerini eksik görmüşüm sildim yorumu değerin güzel bence diş gebelik gibi değil bej yaşadım onu mesela 50 çıkmış sonucum 10 gün sonra 127 çıktı çok dengesiz bi artış bir artıyor bir düşüyor senin gayet iyi üzülme
Ayse_3065 Yakamoz20 yaaa inşallah canım çok korkuyorum neden bilmiyorum ama😔 inşallah güzel sonuclanir