Bendis Bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü dün idrar testi yaptım silik ikinci cizgi cıktı sevindik kana gittik negatif çıktı . Bugün yine idrar testi yaptım yine 2. Cizgi çıktı anlamıyor ilaçın etkisi desem kandada ilaç çıkmalı . Test bozuk desem 3 4 test yaptım farklı markalardan . Kendi üzüntümemi yanayım eşim dün çok sevindi mecbur hastaneye gitmek için ona söyledim ona sevincine sonra üzüntüsüne mi yanayım başına böyle birşey gelen var mı niye böyle oluyor anlamıyorum .
Bendis Bendis bu arada 8. Yada 9. Gün idrar testim negatif çıkmıştı . İlacın etkisi o zaten geçmişti zaten
Tekinnn Bendis canım iğnenin 15. Günü idrar testi yaptım silik çizgi havalara uçtuk hastaneye gittik kan sonu 1.27 o sevinç üzüntüyü aldı yerine. Bende anlam veremedim ve zaten 2 gün sonra adet oldum demem o ki idrar testlerine güvenim yok.
Seherr Bendis canım hemen umutsuzluğa kapılma bence adet zamanını bekle burda bir bayan yazmıştı onunda idrarda çıkmış ama kanda çıkmamıştı. Boş yere umutlandırmak istemem ama belki vardır sen üzme kendini biraz daha bekle inşallah allah nasip eder 🙏
Bendis Seherr inşallah çok teşekkür ederim 🙏🙏 Allah sizinde bebeğinize sağlıklı kavuşmayı nasip etsin 🙏😍
Bendis Tekinnn peki sonra yine idrar testi yapmışmıydınız yoksa tek idrar testimiydi buarada cevap için çok teşekkür ederim 🙏
Tekinnn Bendis önceleri zaten hep koyuydu em son yaptığım silik çıktı dedik iğnenin etkisi geçmiş kesin var diye. Koştur koştur gittik negatif olunca bida yapmadım test doktoru aradım doktor o zaman negatif dedi. Zaten iki gün sonra adet oldum. Rica ederim canım 🙏
Urasssss Canim benimde 10.gun bende dun sabah yaptim pozitif aksam kan verdim negatifti ayni durumdayim adet gecikmesini bekle canim benim ilk oglumda adet grcikmesinin 17.gunu belli oldu ondan once hep negatifti gec dollenmeden dolayi olabiliyor boyle
Bendis Urasssss 4 5gün daha bekliyip hala 2. Cizgi cıkıyorsa bir daha kan vericem çok teşekkür ederim 🙏
Sidelya Benim 3 idrar testi pozitif çıkmıştı kan testi negatif. Adetim 4 gün geçince tekrar kan verdim pozitif çıktı. İnşallah sen de hayırlı haberler alırsın 😇
Bendis Sidelya ayy moral oldu yemin ederim çok teşekkür ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😻🙏🙏
Gazell Kanda çıkmazsa idrarda görmeniz mümkün değil çünkü bthcg değeri önce kana kandan idrara geçer isterseniz kan testini tekrarlayın
Bendis Gazell evet bende öyle biliyorum ona şaşırdım zaten idrar testleri farklı markalar hepsi pozitif veriyor kan testi negatif gebelik yoksa nasıl oluyor anlamadım daha önce hiç başıma gelmedi 🤷🏼♀️