FatmanurBerat Allahım ne yesem yarım saat sonra geri çıkarıyorum su içsem bile ilaç zaten içemiyorum çünkü kusuyorum geri yok mu hiç çözüm önerisi olan dayanılmaz oldu acile gittim serum taktılar böyle devam ederse yatış yapılır dediler
Rosemihra FatmanurBerat 14 haftalığım ben de kuru şeyler yediğim gün kusmuyorum . Ama sulu yersem o günüm berbat geçiyor . Su zaten çok zor içebiliyorum bulantıdan dolayı o da buzlu içiyorum. Vitamin desen ben de asla içemiyorum . Doktor 1 ay sonra başlatırım dedi. Sürekli acile gidiyorum acildeki doktor yaptıralım dedi kabul etmedim. Birdaha olursa yatıcam hastaneye. Seninle aynı durumdayım . Kendim gibi biri var mı merak ediyordum :) ayrıca serum diye su takıyorlar bana acilde . Sana ilaç koydular mı içine ?
FatmanurBerat Rosemihra geçmiş olsun direk su ilaç falan yok sözde parol ama hiç bir işe zaten yaramıyor devam ederse bende yatacağım artık gücüm kalmadı hiç
FatmanurBerat NurABE zofer diye bir ilaç yazdı ama sadece sabahları içiyorum öğleden sonra yine başlıyor herşey aynı