HazelSeren Kızlar kimlerin tuttu benım ilk yaptığımda yuvarlak oldu bugun tekrar denedım hem dûz gıdıyor hemde yuvarlak karar veremıyor benımkı galıba cinsiyet konusunda😀😀
Roonniee HazelSeren benim düz çiziyor herkes erkek diyor rüyamda vefat eden anneannem bile erkek dedi 🤣
_Mother_ HazelSeren gönlünden geçen olsun inşallah 💝 tuhafmış ama benim hep aynı çıkıyor şaşmadı hiç kızımda tutmuştu deli gibi daire çiziyordu 😂😅 bu gebeliğimde bakalım tutacak mı
_Mother_ Elcin-Meryem alyansını ipliğe bağla canım karnının üzerine kat daha sonra yukarı doğru kaldır daire çizer ise kız ileri gider gelirse erkek
Elcin-Meryem _Mother_ canim alyansim yok tektas var olmaz mi?yani illa altin mi yada illa alyansmi olmasi gerek yani normal yuzukle olmaz mi
_Mother_ Elcin-Meryem genelde altın diyorlar ama yüzük yüzüktür sonuçta ne fark eder ki yap bir ne çıkacak
_Mother_ Elcin-Meryem erkek çıkıyor bende ileri geri gidiyor defalarca yaptım hep aynı Salı günü net öğreneceğim artık inşallah bakalım tutacak mı
Elcin-Meryem _Mother_ amin canim kolyeme gumus alyansim vardi icerisine gecirdim gobegimin uzerinde tutum br sey yapmadim ileri geri gitti yani ne demek dogrumu yaptim anlamadim gitti @HazelSeren
_Mother_ Elcin-Meryem ileri geri gitmiş ise erkek canım bakalım gönlümüzce olsun inşallah 💝 aynen karnının üzerine katıyorsun sonuna kadar kolyeni de göbeğinde tutuyorsun sonra zinciri kaldırıyorsun kendiliğinden hareket ediyor zaten