Melike_00 Bunlar yalancı sancı mi oluyor öyle aman aman bir şey değil oğlum hareketli hareketlenince oluyor daha çok rahim ve vajinaya doğru. Yani bilemedim bugün temizlik yaptım ondan olabilir mi çok eğildim kalktım?
Miniminia Melike_00 ben de o haftalarda baya kendini göstermişti ama 39+3′de doğurdum 🙏🏻🌸 bundan sonra biraz böyle geçebilir canım
Aysell47 Dinlendiğiniz de geçen sızlama ise birde düzensizse yalancı sancıdır düzenli ve geçmiyorsa bir doktorunuza danışmalısınız birde kaçıncı haftadasınız
Melike_00 Aysell47 1-2 saatten fazla oldu uzanıyorum geçmedi aslında ayağa kalkınca geçiyor gibi. 37+4 teyiz. Hiç anlamıyorum bebek hareketli şu an. Düzensiz derken yani sizliyip duruyor belim
Aysell47 Melike_00 şöyle diyim canım belinden karnına doğru gelen bi ağrı ve atıyorum yarım saatte bir mi giriyo yani aralıkları düzenli mi eğer böyle ise doğum sancısı da olabilir doktoruna ulaşabiliyorsan eğer bir aramanı tavsiye ederim
Aysell47 Melike_00 aynen kendini biraz dinle baklm geçmezse gidin en azından nst ile bi bakılır rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Melike_00 Aysell47 gece uyudum o sızı geçti sabahta vajinaya çok kötü bir ağrı saplandı geçti onun dışında başka belirlti yok salı ya da Çarşamba kontrolüm var
Melike_00 Miniminia ayy umarım. Doğsun artık yoksa doğumdan korkmayan ben git gide bir telaşlanmaya başlıyorum. Bugün de sessiz fazla hareketli değil bebiş
Miniminia Melike_00 yeri darlaştığı için olabilir, tatlı bir şeyler ağzına atıp yarım saat 45 dk kadar bekle bakalım 🥰