Eslem2112 Kızlar git gide kizariklik artıyor ve döküntü seklinde geçer die gitmedim sıcakliktan olabilir die ama bilmiyorum gitsemmi
Alisde Eslem2112 gogusleriniz buyuk yada sarkik ise ve sutyenden dolayi oluyor benimde goguslerim suan sarkik altlari cok terliyor ve kasiniyor kirmizi nokta nokta isilik gibi hep zaten maalesef yaz aylarindan kesinlikle.
1907sed Eslem2112 bende de oldu sanırım isilik sıcaklardan ve hormonlardan vücut etkileniyor haftaya doktor kontrolüm var soracağım bende doktoruma
Tutaste_ Eslem2112 cok fena benim boyle kızamık gibi büsbüyük. Terden oldu benim ne yapsam geçmedi saldım bende her banyodan sonra kese yap benimki anca hafifledi kese yapa yapa
Melike_00 Kullandığınız sütyenle alakalı olabilir. Benimde yeni aldığım sütyen kızarıklık döküntü ve kaşıntı yaptı artık takmıyorum.
Eslem2112 Melike_00 yeni almadım canım çoktandır kullandığım bir sütyen en son kışın yeni bir sütyen almıştım
Sema3425 Eslem2112 kaç haftalıksın travozol sür hemen geçiyor hamilelikte artan asit ve sıcaklar yapıyormuş benimde oldu