İlk 2 gün çok rahattı ama 2. Günün sonunda Spinal anestezinin yan etkisi olarak şiddetli bir sağ omuz ağrısı çektim bu ağrı kısa sürdü. Akabinde omuzdaki ağrı enseme çıktı. Ensemin 2 tarafına sanki demirler girmiş gibi bir ağrı. Uzun sürmedi esasen ama eve geldiğimde bu ağrı yüzünden 3 gün felçli gibi yattım. Doktor kontrolünde doktorum halimi gördü de serumlarla beni ayağa kaldırdı. Ensemdeki ağrım geçti yerine baş ağrım kaldı ama dayanılabilir. Tam düzeliyorum derken 2 gündür idrarda muazzam bir yanma ile yola devam ediyorum. Antibiyotik kullandığım halde geçmiyor. Sanki jilet kesmiş gibi öyle bir acı. Muhtemelen sondadan kaynaklı ya da vurulduğum 10 tane oksapar iğneden bilemiyorum. Her gün canım farklı bir sebepten yanıyor sinirlenip ağlıyorum sürekli. Keşke normal doğurabilseydim. O kadar darmaduman oldum ki. Tüm bu yazdıklarım benim bünyemle alakalı elbette. Böyle olacağımı bilseydim genel anestezi isterdim. Demekki bünyem zayıf. Başına böyle şeyler gelen varsa bana tavsiyede bulunabilir. Bol su iç diyorlar ama içince de tuvalete çıkarken ağrıdan acıdan resmen bağırıyorum. Ne zaman bitecek bilmiyorum. Eski sağlıklı halimi çok özlüyorum. Bebeğim sağlıklı şükürler olsun ama ben acı çekmekten çok yoruldum