Meliha09 Kızlar 31 haftalığız 3 buçuk kilo almışım toplam sizler nasıl gidiyorsunuz bakalım doktor en son bebekte kilosuda iyi olduğu için ne yapıyorsan aynen devam dedi sizlerin nasıl gidiyor kilo durumunuz😊🌸
Eslam Meliha09 yeni doğum yaptim doguma +18 le girdim hepsi gider sandım 😂gitmedii ama böyle mutluyum keşke catlaklarim olmasaydi daha güzel olurdu tek kötü tarafı çatlak 😞
Zeryelis Meliha09 14. Hafta 0 kiloyla devam. Kızımdada böyle olmuştum son iki ayda 10 kilo alıp girmişdim doğuma çıktıkta 51 kq düşmüşdüm
Barbie77 3,5 kilo almanız imkansız gibi bir şey ilk aylar çok istifra edip kilo mı verdiniz? Çünkü kan hacmi artıyor rahim memeler büyüyor artı bebeğin kilosu var bilimsel olarak olmuyor 😃
Ecekrk Barbie77 aslında hiç kilo almıyor kilo veriyor aksine ama dediğiniz gibi kan hacmi pleasanta bebeğin kilosu filan almış gibi gözüküyor yani doğurunca hop hamile kaldığı kilodan daha zayıf oluyor
Meliha09 Barbie77 evet ilk başlarda kilo verdim ve son zamanlarda biraz alkol ve yanında abur cubur muhabbeti vardı arkadaşlarla o kesildiği için kilo alımım durdu 78 kilo ile hamile kaldım fakat boyum 1.78 o yüzden fiziğim de kötü değildi çok öyle ki ikinci hamileliğim ilkide şu an 21 aylık daha onun kilolarını verememiştim😊
Meliha09 Eslam ya bu ikinci hamileliğim ilkinde tam göbek kısmında belli belirsiz görünmüyordu bile ama bunda çoğaldı sanki😟
Meliha09 zeynosileannis vallahi aslında yiyiyorum iki öğün ana yemek yiyorum aralarda atıştırıyorum meyve vs gibi
Meliha09 143i53 ikinci hamileliğim canım ve şu an 31 haftayken 21 aylık bebeğim var daha nerdeyse onun kilolarını verememiştim aslında spor falan yapamamıştım 78 ile hamile kaldım ama boyum 1.78 kötü durmuyordu
schiphol Meliha09 ben de şaşırmıştım bi an 😂 Biraz kilolu hamile kalındıysa sizin gibi sanırım zaten kilo çok alınmıyor herhalde ama 45 kilo ile hamile kalıp 15 kilo alanla bir olmuyor bu orantı, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💓
Betul-97 Meliha09 40 haftalıkken doğum yaptım 4 kilo almıştım bebeğim 13 günlükken sağlık ocağına kontrole gittik 10 kilo vermişim