suraybuke Beriliko tam 35+0 🙈 geçen hafta 2200 dedi kilosuna bizimki kız bakalım ne zaman dünyaya teşrif edecek 😂😂
Defne00Duru Beriliko maşallah canım tosun galiba biraz 😉 bende 34+5 deyim ama kontrolüm haftaya acayip merak ediyorum kaç kg ve cm oldu ☺️
Duygu07 Bende 35+0 iki gün önce gitmiştim o zaman 2100 dedi kilosuna. Benim bebeğim bir hafta geriden geliyor. Arada bir sol tarafımda sancı oluyor ama sadece sol kasığımda sağ tarafıma yatınca biraz hafifliyor geçiyor ama bazen gerçekten çok ağrıyor. Bide bir gün çok hareketli olurken diğer gün az hareket ediyor. Doktorum 10 gün sonra gel dedi.
Beriliko Duygu07 benide 10 gün sonra çağırdı bakalım çatıya yaklaşmış çok dedi yürüyüş çok yapma1 hafta dedi
Beriliko Altnsk ooo maşallah bana bile çok dedi doktorum sizin 400 gram fazla benden ☺️☺️Maşallah tam kaç haftanız
Altnsk Beriliko 35+1 ama kilo ve boyuna gore 36 +4 olarak gozukuyor seker problemi olmadigi icin doktor sıkıntı yok dedi.Hayirlisi saglikli olsunda tosuncum ❤❤
Duygu07 Minnos53 bana karın çevresi iki hafta geride dedi ultrason kağıdında da öyle yazıyor zaten. Ama genel olarak bir hafta geride