kubranurleo 1 no lu uç alın biraz zaman gerek korkma bogaxına kaçtığı zaman sakince ters çevir kürek kemikleri arasına Pat pat vur o kadar doğal bir şey ki öyle olması bide bir iki tavsiye vereceğim uygularsan rahat edersin emzirme öncesi bebeğin burnunu serum var ya tuzlu Serum Onun en küçük paketini alıp her iki burnuna da ağzı açık olacak bebeğin ama sık 2 ,5 ml kadar Baby vac var hiç. Denk gelen mi süpürgenin ucuna takılıyor. Bebeğin burnunu temizlemek için ben. Aldım o kadar güzel bir şey ki mükemmel. Çekiyor (yumuşacık bir çekim sağlıyo ) onunla. Temizle sessiz. Sakin bir ortamda emzirmeyi. Dene o zaman daha iyi kavrayacak Memeyi bogazına daha az kaçacak bide sütün Ü emzirmeden az sağ tazziği azalsın. Emzirme yastığını emzir stres yapma 10/15 güne 😄😄okadar büyütecek ki biz 2/ay10günlüğüz algılarımız 1aylıktan beri açıldı 😊😊 gülümsemeye bile başladı bide. Emzirmeden gaz. Masajı yap 2 saat aralıkla. Emzir uzun aralık olduğu zaman. Hızlı emmek ister oda bogaxına kaçar hemde sarılığa neden olur (youtubeden. Osman gönülalı. İzle o çok güzel. Anlatıyor Nasıl yapılması gerektiğini ) hiç korkma bak. Hatta Tıkanmalara yapılan ilk yardım tekniğini öğren Çok rahat oluyor sağlıkla büyüt inşallah bu dönemleri çok çabuk g çiyor bol bol öp sev O uyuduğu zaman sende kur saati vur kafayı uyu