QueenMomm Arkadaşlar kendimimi kandırıyorum bilmiyorum artık flash ile bakmaktan kör oldum ama çok hafif bi çift çizgi gördüm sizce hamilemiyim adetime üç gün var 🥲
Melissadmr QueenMomm testi adet gecikirse yapın adetten önce yapılan testler bazen doğru sonucu çoğu vermez. Bir an önce Allah sağlıklı istediğiniz gibi versin 🙏🏻🥰
Cihangir09 QueenMomm olduğu zaman cizginin varlığından şüphe bile etmeyeceksiniz malesef bu testte ikinci bir çizgi yok 🥹 Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Kubraerr Bende bi çizgi görüyorum ama hayalet çizgi dedikleri de olabilir kan ver sen garanti olsun canım
QueenMomm sutlukahve_ o kdr korkuyorum ki bunu bile eşimin zoruyla yaptım yarın sabahmı yapsam adet gecikmesini beklesem kararsızım 🥺
sutlukahve_ QueenMomm korkma bence çizgi görüyorsan eğer olma ihtimali var benim de silik çizgi vardır kamerada bile belli değildi ertesi sabah erken gebelik yaptım daha net çıktı bence sabah yap
cauuv1 Hayalet cizgi görüyorum gibii erken gebelik testi yapın yarın sabah bence 2 gün kala net cıkar varsa hayırlısı olsun😊
sutlukahve_ QueenMomm ben olsam sabah test yapardım gecikmem olursa da kan verirdim biraz sabırsız biriyim ben ama tabiki sen bilirsin
bykarakan QueenMomm sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapıp sonuca göre hemen kan vermeye giderdim ☺️
QueenMomm sutlukahve_ inan bende çok sabırsız biriyim ama testi boş yere harcıyormuş gibi hissediyorum açıkçası ama glba yapıcam😂