HilalEmre Kızlar 18+4 devam ediyorum şu an da lazer epilasyona devam eden var mı gebeliğinde? Herhangi sorun teşkil ediyor mu ? Ben yalnızca yüzüme gideceğim ama bir danışmak istedim bilenlere
Mervetna HilalEmre sadece yüz ise bir sorun olcağını düşünmüyorum ama bende diğer bölgeler için yapılması önerilmiyor benimde paketim vardı ama hamile olduğum için dondurduk hormonlardan dolayı vs etkili olmaz boşa yaptırmış olursun dediler doktorda onaylamadı zaten
Melissadmr HilalEmre Güzellik salonum var ve kendimde şuan 17. Haftalık hamileyim asla önermiyorum ki doktorlar bile önermiyor. Hiç bir bölgenize Vücudunuzun hiç bir şekilde ışına maruz kalmamalı.
HilalEmre Mervetna Ben doktoruma soramadım şu anda yurt dışında. Çok araştırdım herhangi bir sorun olmuyor ben ışınlardan korkmuştum ama onun öyle kanser vs gibi bir etkisi yokmuş ama yine de danışmak iyi oldu teşekkürler :)
Meltem-34 Bende sadece yüzüme gidiyordum bırakmak zorunda kaldım. Sonuçta ne ışını olduğunu bilmiyoruz dedi doktorum zaten hormonlar tavan yapacağı içinde bir işe yaramaz dedi riske atmadım 🥺
HilalEmre Melissadmr birde bu süreçte en azından yüzümü ne ile alabilirim çünkü çok ufak tüy seklinde çıkıyor ve hani sertleşsin istemiyorum
Meltem-34 Yazmayı unuttum bir de yüzde lekelenme yapabilir hamileyken dediler lazere gittiğim yer. Bu yüzden yapmadılar.
HilalEmre Meltem-34 yani ilk zamanlar gittim 5. 6. Haftamda herhangi bi lekelenme yaşamadım ama tabii şu an nasıl tepki verir cildim bilemiyorum
Melissadmr HilalEmre şöyle söyleyim ben oda da deneme atışı bile gelse müşteri durmuyorum asla. Dıode, IPL, Alexandrite dalga boyutları ne olursa olsun gebelikte önerilmiyor.
Kckglr HilalEmre benim de paketim vardı devam etmek istedim doktoruma sordum biz önermiyoruz dedi sadece yüzüme girsem dedim onu da önermiyoruz maalesef dedi
Melissadmr HilalEmre bu süreçte hormonlar herkesin farklı çalışıyor kökten alım yapılmadığı sürece kıl kökleriniz güçlenmez kısaltma makinesinin sıfır başlıkları oluyor. Onlarla kısaltabilirsiniz🌸