Rbyglc 39+3 olduk bebek 3700 gram 4 gün sonra normal de dogum zamanı ama doktor 40+2 de suni sancıyla doguma alacak bende diyorum ki simdi acılmam yok ama catım müsait dedi o sancı dan sonra sezeryan alabilirler kilolu bebekte normal de zor olur kendisi gelmezse salı günü yatıs da sancı mı ceksem sezeryan mı istesem bilmiyorum normali istiyordum ama korkuyorum suanda herşey den
Gizem_miros Rbyglc benin 39 haftada ultrasyinda oglum 4200 cikti ve mecburu sezeryan oldum oglum dogdu 3.850 kiloydu doktorum 3.850 dogdu ama yinede normal yaptirmazdim dedi bebegim iri oldugu icin riske atmamak lazim
Zhrannesi Canım kilo herzaman net çıkmıyor her zaman yanılma payı var normal doğuma neden engel olsunki bende mesela bugün suni için akşam yatışım yapılıcak eğer birşeyler ters giderse sezeryana alırım dedi doktorum Belcikada yaşıyorum bendede şeker var cnm yani bebeğimin kilolu olma şansı var 38+3 ken 3.100g Di şu an 40+3 günlüğüm ne kadar oldu ne oldu bilmiyorum düşün O yüzden herşeyin Hayırlısı Rabbim büyük ilaki yardım eder 🤲🏻🤲🏻
Rbyglc Zhrannesi normali denemem mi istiyorsunuz yani doktor gününü aşmış sekilde üc gün sans veriyor gelmezse suni verecek. Bende hani bebek iri diye suni sonun da sezeryan yaparlar boşa acı cektiğim kalır diye düşündüm normal de istiyorum aslında 😥
NurDemir Canım şahsi fikrim suni sancı almaman.Burada da okuduğum kadarıyla suni ile başlayıp sezeryan dönen çok ve resmen eziyet çektiğiyle kalıyor anne.Sezeryanın da zorluğu var ama iki acıyı birden yaşamaya gerek yok bence çok yıpratıcı bir süreç olur.
Rbyglc Gizem_miros yanılma payları oluyor fakat benim doktor çatına baglı 4 kilo doguran da var normal 2 kilo bile doguramayanlar var diyor bilmiyorum gelmezse pazartesi günü catıma bakılıp karar verilecek
Rbyglc Gizem_miros bir de yeni dogan üstler bebeginiz oldu mu acaba ben hep öyle aldım sonuc da yeni dogan yani hastaneden sonra belki bir daha olmaz ben cantama öyle koydum kücük mü olur?
Gizem_miros Rbyglc canim seni bilmrm ama ben riski almazdim cunku allah muafaza bebek iriyle riskleri oluyor normal yapmada insallah gonlunden gecen olur
Gizem_miros Rbyglc bazilari oldu bazilari olmadi bana doktor tombis dedi diye genelde buyuk almistim ben
Rbyglc Gizem_miros benim büyük aldıgı var fakat yeni dogan olarak aldım ya ufak gözüküyor ne kadar da bilmiyorum bedenleri hep yırttım yıkarken