ilaydaelcinn_1 Mercan0652 yok canım yanlışım yok, sizin ne sigortası? 15 TL’ye muayene mi olurmuş kız valla 1600 lü bişeydi. 😂 Asker falan mı eşiniz acaba?
Mercan0652 ilaydaelcinn_1 yok canm öğretmenim özel doğum sigortasi yaptırmıştık biz Anadolu sigorta 11 bine muayene ve doğum dahil anlaşmalı tüm özel hastanelere gidebiliyorum 15 TL veriyorum sadece.
Medid06 ideemirel evet zozan Hnm bende duydum o gün izinliydi Melike yanıma gittim bu iki hastane için anestezi hazırlığı tamamlandı yeni bir hastaneye gidemem birini seçicim artım
ilaydaelcinn_1 Mercan0652 çok iyiymiş valla 🥲🥲 bizde özel doğum sigortası yaptırabiliyor muyuz acaba, öğretmen olmak mı gerek.
Mercan0652 ilaydaelcinn_1 yaptırılıyor diye biliyorum internette var numarasi Anadolu sigorta ara sor bi istersen ama fiyat artmış olabilir de yine de uygundur bence
Brcuburci tayincibies yaa😭siz Memorial aydın hocaya gidiyorsunuz dimi memnunmusunuz muayene ücreti nekadae
tayincibies Brcuburci ben memnunum. Normal ücreti 1535₺ , biz emniyet indirimi ile gidiyoruz 1300₺ veriyoruz