Brcuburci Merhaba şuan 20.haftalik gebelik devlete gidiyorum.ilerleyen aylarda özele gitmek özelde doğum yapmak istiyorum tavsiye doktor hastane oneriniz nedir☺️ fiyat olarak henüz araştırma yapmadim
br2023 Brcuburci Devlette hangi doktora gidiyorsn cnm önerdiğin bitane var mı (doğurmak üzereyim ama gene de doğurmadan bir doktora goruneyim tekrar😂)
Brcuburci br2023 devletteki doğum yapicaksiniZ siz ben askeri hastaneye gidiyorum ama orda doğum yokmuş
BerivanLina Eslem2112 wllhi ilk defa devlette boyle bi doktorla karsilastim dayinizin elinden opuyorum 😂🥰❤️❤️❤️
BerivanLina Eslem2112 sizin dayiniz oldugu icin girmistir muhtemelen ben randevusunu zor buluyorum dogumuma girse wllhi hayatta ozele de gitmem
BerivanLina Eslem2112 yarina randevum var ama ilcedeyim gidemiycem ileri tarihe randevu ayarlasam tekrar ugramam lazim 😂🥰
Eslem2112 BerivanLina valla canım ben randevu alıp gidiyordum zaten ikinci dogumumda ölümden döndüğüm için acilen geldi ve hemen ameliyata aldı yoksa biliosun devlette ölmeden ameliyat etmiyorlar