Muratseyma2015 İlk çocuğum olduğu için soruyorum saçma gelebilir belki ama bebeğim beslenıyor uyuyor hemen bütün gün böyle toplasan 24 saatte 4 saat gibi ayık duruyor sürekli uyuyor 3 aylık olduk geçen ay böyle değildi zor uyutuyordum normal mi korkmalı mıyım
miraninannesii Muratseyma2015 hiç korkmana gerek yok ne güzel işte maşallah gazı falan yokki keyfi yerinde uyuyor benim oğlumda 5 aya kadar sürekli uyurdu sonra da uykuya hasret kaldım keyfini çıkar bu günlerin canım
06zehra06 Muratseyma2015 masallah masallah uyuycak buyuycek annesi rahatszligida yok cok sukur ki misil misil uyuyor..bence bu postu sil nazar olmasin🥰
drn5410 Muratseyma2015 instagramda tunalihayat var o sayfada uyku düzenleri paylaşmıştı ordan bebeklerin uyku düzenine bakıp kendi çocuğunuzun da uyku düzenini takip edebilirsiniz 😊🌸 ve elbette bebekler çok uyur 4. Ayda uyku gerilemesi geliyor şimdilik tadını çıkarın 😅
Azra8Engin Muratseyma2015 valla şükret. Çok şükür seninki uyuyor. Benimki 4 aylik hortlak gibi geziniyor ortada
Muratseyma2015 miraninannesii vakit geçiremediğim için üzülüyorum aslında süt ver gaz çıkar altını değiş o kadar birsey paylaşamıyorum anne gibi hissedemiyorum bu yüzden ☹️😔
miraninannesii Muratseyma2015 bu günleri mumla ariyacaksin 😀 keşke bir saat fazla uyusaydi diceksin 😂
06zehra06 Muratseyma2015 ilerde uyusun diye cabaliyacagin gunlerde olacak suan daha cok kucuk benm kizim ilk 6 ay kolikti ve laktoz intoleransi cikti yani sut gaz yapiyordu cok hastane hastane gezdik cok gaz damlalalri denedik…suan 2 yasinda simdide 2 yas sendromuyla ugrasiyorz..onun icin tadini cikar su zamanlarin
Muratseyma2015 Azra8Engin işte ilk çocuğum ben7 yıl sonra oldu çevremde de hiç bebek olmadığı için sormak istedim 🥰