Brgmde Ben anne yanı beşik alıcam Birde ayrı bebek odası yapıcam(mecburım gardrobumda gram yer yok birsürü eşyası var) Monteosseri yatak ve yataşını örgü korumasını, gardrop,halı,oyuncak dolabı alıcam birkaçda aksesuar hepsi 25.000 e geliyor
mcansu Brgmde ben henüz oda yapmadım oğlum 2.5 yaşında onun kendi odası var yeni doğacak bebişe abisinin anne yanı beşiğini kullanıcam yatak odada dolap almayı düşünüyordum tayin zamanı ama tuttuğumuz ev giyinme odalı olunca şimdilik ondan da vazgeçtim 😅 Ama Montessori yataktan çok memnunum bende oğluma öyle almıştık
12betul Brgmde valla benim bu 3. Gebelik Hiç birine oda hazırlamadım park yatak aldım kullanmaz başka diye düşündüm sonda 4 yaşına geldiklerinde direk genç odası aldım ama şuna 12 ve 10 yaşındalar .. fiyatlar uçmuş Allah yardımcınız olsun
Gg5348 Brgmde bence gayet iyi canım ben yatağı içinde bir de sallanan mini sandalye almıştım hepsine 85 verdim ekstra süsleri halısı henüz içinde yok güzel günlerde kullansın hepsi inşallah 🙏🏻
Brgmde mcansu e oğluna yapmışsın işte🙃 illa hamile olduğunuz bebeğe demiyorum oğlunuzun odası şuan kaç₺dir mesela
Brgmde mcansu monteosseri yatağa kaç yaşında yatmaya başladı . Ben 2 yasına kafar yanımda sonra odasında yatmasını düşünüyorum ama şimdiden alıcam uyguna bulmuşken
mcansu Brgmde oğlum 9 aylıktı odasını ayırdığımızda bir önceki evimizde yatak odası küçüktü odası mı olsa dedik gece beslenmesini de kestiği için ama beşikte yattı sonrasında 1 yaş zamanı doğum gününde aldık Montessori yatağı dolabı falan ben o zaman yaptırmıştım hazır almak yerine altta kızaklı çekmece yerden robot süpürge girecek kadar yüksek kapılı bir model şimdi 10-15 arası sanırım
Asya95 5yil önce kizimin yatak dolap filan 1000dolar tutmuştu Puset anne yani beşiği saymiyorum Bu defa daha almadım.Kan değerim çıkınca bakıcam🙏
Brgmde Gg5348 85 e gelin evi düzülüür yaa ne aldınızz okadar acaba🥰trendyolda rabi diye birsayfa var gardropları harika mesela. Güle güle kullanınn🙏
Gg5348 Brgmde kaliteli olsun istedim bide allah kısmet ederse rahat ortaokul liseye kadar kullanır daha güzelleri sizin olsun inşallah 🤗
Brgmde Zuleyha_18 neden ki herkes çook memnun ayaklı olanlardan bahsediyorum yere yapışık olan saçma zaten. Monteoseeriye annede rahat sığıyor ve cocuk 10 yaşında bile kullanabilir
mcansu Brgmde biz oğlum babası ben üçümüz bile yatıyoruz oturuyoruz kitap okuma oyun modunda falan bazen😅
Essidiey Brgmde Oda takımı (montessorri yatak+dolap+şifonyer) 42bin Perdesi 2bin Halısı 2bin Oyuncak dolabı 4bin Emzirme koltuğu 9bin Bana kalsa çok daha uyguna hallederdim ama oda takımını eşim seçti ve girdiğimiz her mağazanın en pahalı ürününü nasıl buluyor hala anlamıyorum 🤦🏻♀️ Benim de işime geldi açıkçası çünkü hepsi hemen hemen birbirine benziyordu ve asla karar veremiyordum. Sen seç demiş bulundum.