Öncelikle doğumumu Devlet Hastanesi’nde yaptım gece 11 civarlarında karnıma bir sancı girdi aldırış etmedim her zamanki sancılardandır diye 30 saniye kadar sürüp kesildi 10 dakika sonra yine geldi ama nefes kesen derecede gelmeye başladı gece saat 2 civarlarına kadar 10 dakikaya bir gelmeye devam etti 2 den sonra 5 dakikaya düştü sabah 5 civarlarında ise 3 dakikaya hastaneye gitmek istemedim doğumun başladığınıda anlamadım aslında sürekli tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyor tuvalete gidip ıkınıyordum ama hiç bir şey yoktu artık dayanamıyordum eşimde bende gece boyunca perişan olduk sonra sancıların şiddeti artınca sabah 7 civarı kalkıp hastane çantasını kontrol ettim sonra evden çıktım biraz yürüyüş yaptım ama ne fayda tekrar gelip çantayı alıp hastaneye gittim doğumun başladığını anlamadım ama yinede aldım çantayı direk kadın doğum acile gittim 3 parmak açılma olduğunu doğumun başladığını söylediler nöbetçi doktorun ameliyatta olduğunu beklemem gerektiginide söylediler bekledim artık açılma artmış mı diye kontrol ettiklerinde kanda gelmeye başladı sonra beni normal doğum odasına götürdüler üstümü değiştirip kontrole başladılar o sırada doktor geldi kontrol ettiğinde acil sezeryan diyip sezeryana aldilar bebeğim karnımda pisliğini yemiş malesef ki sonra ameliyathaneye girdim çok iyiydi herkes kendimi çok rahat hissettim müzik açtılar motivasyonumu yükseltiler hatta sürekli saçlarımı okşadilar son oturmami çenemi göğsüme yaslayıp kambur durmamı istediler iğne yapacağız sakın ol dediler ve beni baya cesaretlendirdiler ve işte o an iğne yaptılar gerçekten hiç agrimadi sanki acilde ağrı kesici iğne vurmuş gibiydim sonra uzandım ayağımı cimciklediler hissediyor muyum diye etmedim ve başladılar sedye sallanıyordu bir baskı hissediyordum ama acı asla bir ara baya midem bulandı kusacagimi söyledim başımı döndürüp yanıma bez koydular kus dediler tükürükten başka bir şey gelmedi ve sürekli kusmamam için serumuma iğne yaptılar bir 15 dakika sonra bebeğim çıktı zaten o ağlayışı her şeyi unutturdu bana getirip göğsüme koydular öp sev dediler yaklaşık 30 saniye kadar öptüm baktım ve ağladım🥹 bebeğimi götürdüler çocuk doktorları muayene edecek dediler sonra beni dikmeye başladılar oda bir 30 dakika sürdü sonra çıktım zaten bebeğimi küveze almışlardı 8 gün küvezde kaldı çok şükür şuan yanımda ama doğumum gerçekten çok güzeldi sonradan biraz ağrım oldu ama 3 günde toparlandım darısı tüm hamişlerin başına Allah kolay doğumlar nasip etsin inşAllah❤️