irser Bulanti ilaci iciyorum gece iki oglen bir adet yinede kesilmeyen bir bulantim var 8+6 haftalik hamileyim lutfen soyleyin ne geciricek kusamiyorum sadece bulantim var hayat dayanilmqz hale geldi uc ghndur halsizlikle mucadele ediyorum resmen bulantinin yasattigi durum gecmiyor
Tugcebahar irser Canım bendede var aynı haftalardayız ikiz birde Marketlerde galeta satılıyor kepekli benim midem bulandığı an yiyorum geçiyor evde çok durmamaya bak ben evde durunca daha kötü oluyorum
Princess_momm irser bende canım çıkıyor resmennn😫 birde evde kızım var küçük onunlada ilgilenmem gerek ama ayağa kalktıkca ölüyorum resmennn. Doktor günde 3 kere kusmuyana kadar ilaç kullanma dedi. Bu arada gece iki tane iç uyu dedi ama daha içmedim kusmuyorum diye
Zehraartar Maalesef bende öyleyim ve asla geçmiyor dayanmak zorundayız hafif şeyler tüketin leblebi kraker ağır yemek asla yemeyin
irser Tugcebahar galeta aldim peksimet aldim ama agzimda buyuyor rwsmen makarna yiyorum surwkli cacik yada kavun iyi geliyor ama gunumu caliyor resmen
Ezginur1989 irser kavun yemeyin gebeliğin ilk aylarında hastalık kapabilirsiniz ve düşğk tehlikesi oluşabilir
01Hacer01 Allah kolaylık versin. Bende aynı durumdayim 11+4 deyim az birşey azaldı gibi daha önce yediğim herşey çıkıyordu şimdi bulantı devam ama kusma yok çok şükür 4 kilo vermiştim artık almaya başlarım, iştahım açık ama bulantı devam
Hasret3449 irser canım inanki ben de senin gibiydim lavaboya kadar gidiyordum ama kusuyodum mide bulantısı koku hassasiyeti beni mahvetti üçüncü ayına girdim artık dayanamadım doktora söyledim Prilam Dr verdi az hafifledi
irser Hasret3449 keske bende kussam belki rahatlicam bulanti sadece bulanti kusamiyorum kavun dusuk yaparmi hic sanmiyorum
Aeell irser ben 22 haftalik hamileyim hala yiyiyrm Bi kavun ratlatyr Beni hamile kaldığımda bu yana yedim ama düşük yaparmi bilmyrm
irser Aeell Kendim hazirlamamaya ozen gosteriyorum kalkae kalkmaz peynir ekmek ve soguk su ve perifemyn iciiyoeum bol soguk su tuketip sicak seylerden kaciniyorum
Oykuenes20 Maalesef benimde öyle bende de aşırı bulantı var uyku yorgunluk falan aşırı nasıl geçer bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum 🫶🏼😔