Esum48 Kizlar bebegim 1 aylik yaklasik 3 4 gundur gunduz hic uyumuyor denecek kadar a uyuyor bjr uyuyir 5 dk bi uyuyor 10 dk daha fazlasi yok. Ve gunduz de gece de uykuya dalamiyor yerine biraktigim an uyaniyor yerinde pis pis yapmayi da denedim olmuyor. Var mi sizin bir taktiginiz 🥲
Esum48 Esum48 bi ara bebek arabasinda uyumaya alisti simdi onda da dalamiyor sallanan ana kucagi var onda d auyumuyor 🥲
_yeni1tazeanne_ Esum48 benim kide yanı yanına uzanıp kolumu başının altına koyuyorum kucağımda olduğunu sansın 😅 yanımda olduğunu hissetsin diye derin bi uykuya dalıyor öyle kalkıyorum yanından bende başka çare bulamadım burda bekliyim bende 😄 hep memede uyumak istiyor emzik gibi hissediyorum artık kendimi 😂
012908- _yeni1tazeanne_ aynı seyi bwnde yaşiyorum gögsümde uyuyor yanina uzandigimda uyuyor bide uyanip agliyor kontrol ediyor benimki yanimda mi diye bende burdayim kizim diyince geri daliyor uykuya 19 günlük benimkide daha😅
_yeni1tazeanne_ 012908- eyvah eyvah şimdiden başladı sana ilerde kök söktürür desene 😅Allah yardımcımız olsun 😄 şimdi aynısı oldu beni görüyor gülüyor sıpa yanından gidince ağlıyor nspacağımı şaşırdım iyice şimdi sevdiği bi yastık var onda sallayıp direkt yattığı yere kıyucam bütün günüm onunla geçti inanırmısın 🤦🏼♀️ herşey bi yana da canları sağolsun ❣️
FAld Aynı vAllah, tüm gün yürüyerek gezdirmeliyim, benimki de 2 aylık, git gide ağırlaşıyorlar ne yapacağım ben 😂😂😂
melektb Esum48 Bağımlılık yaptığı bir durum varsa o yüzden uyanıyor olabilir. Meme olabilir sallama olabilir yada sizin kokunuzdan ayrildiginda anlayip uyanıyorda olabilir.. 😊 beyaz gürültü açıp dalmasini deneyebilirsiniz. Poposuna hafif de vurarak. Yanına da sizin kokunuz olan birsey koyabilirsiniz seçenek çok ama bebeğinize hangisi iyi gelir siz bileceksiniz. Ayrıca bu aylarda gaz sancısı olabilir ona da dikkat ederseniz gazdan mı uyanıyor bunları bilmekde önemli
Esum48 melektb memede uyuyprdu dogdugundan beri simdi orda da uyumuyor isin garip tarafi gazini da hep cikartiyoruz
_yeni1tazeanne_ Esum48 Analık herşeyi gerektiriyormuş valla büyük konuşmamak gerekiyormuş çok iyi anladım 😅
melektb Esum48 bebeğinizin ayina göre hangi araliklardan uyumasi gerektigine dikkat e alabilirsiniz sonucta 1 aylık bebekle yenidogan beebk ayni uyumaz. Biraz daha uzun uyanik kalabilir. Uyku zamanı rutin oluşturabilirsiniz daha sonrası da size kolaylık sağlayacaktır. Uykusu geldiginde fazla yorgun olursa buda uykuya dalmasina engel olabilir. Meme de uyuması da aliskanlik haline geldigi icn meme ağzından cekildiginde uyanir benim oglumda oyleydi memeyi biraktiktan sonra anca o zaman uzun uyudu 🤣 ben en son sesle uyutmakta çözüm buldum. Ve rutinimiz vardı 30 dk da olsa uyuyordu..
DidemB Esum48 benim kızım 11 aylık 2 haftalıktı yoğun bakımdan çıktığında o zamandan beri Saffat suresini açıyorum öyle uyuyor. Deneyebilirsiniz
012908- _yeni1tazeanne_ aman boşver düşkün olsun 9 ay sabırsızlikla bekledik onlari büyüyorlar valla cok hızlı nasil hizli geciyor zaman 😊
sedefyrs1101 Ben iki oğlumda da iki kaşının ortasına masaj yapıyordum elimle yukarı aşağı olarak yavaş yavaş hemen dalıyorlardı uykuya bi deneyin 😇
sedefyrs1101 Birde youtube da hz. Fatıma ninnisi var onu dinletiyordum hep hem sakinleşiyordu hem dalıyordu hemen 🙃