efgoksen huysuz__ diğerlerine göre koyu olunca öyle düşündüm yaa pcos oluncada acaba yumurtlama oluyormu diye düşünmeden edemiyorum 🙏🏻🙏🏻🥲
huysuz__ efgoksen oluyodur inşallah düzenli takip edin pike yakın testin🥰gönlünce hayırlı bir evlat nasip olsun inşallah
efgoksen huysuz__ amin Allah razı olsun isteyen herkese inşallah 🙏🏻 , ben o testten sonra 19.50 gibi tekrar yaptım biraz daha silik gözüküyordu eğer benim değerlerime göre 15.30dakı pik olmus oldugunu varsayarsak çatlama olmuş demek degil mi silikleşmesi?
huysuz__ efgoksen evet idrarda dalgalanma değilse çatlama olmuş demek, bugün yine teste devam edin pik gibi olmazsa dün çatlama oldu büyük ihtimalle
huysuz__ efgoksen ayy bak pik olmuş😍 yarın da pik çıkar büyük ihtimalle genelde 2 gün sürüyo pik. Sonra çatlama. Yerinde olsam fazla çubuk varsa elinde öğlen ayrı akşam ayrı 2 gün boyunca test yapardım.
efgoksen huysuz__ @Afranaz ay gerçekten mi kızlar yaaa 🥹🥹🥹 ben fazla testim var yapayım öğlende madem🥲🥲
efgoksen Afranaz @huysuz__ kızlar çatlama olmuş değil mi ben fazla test olunca bugün ikinci testim bozuk gibi gösterince gece yine yaptım bakar mısınız
efgoksen @Afranaz @huysuz__ bide pikler kurudu üzerinden gün geçtikçe ama sonucta pikti o günler değil mi