Ebrueren Eşim 3. Yü getiriyor şimdi işten gelirken böyle silik olup hamile olmayan var mı ? pazartesi kan vericem haftaya da kadın doğuma randevu aldım son adet tarihimin ilk günü 27 temmuz sizce kan haftalık
Htccndn Benimde böyle çıkmıştı ilk başta sonra emin olmak için erken gebelik testi aldım onda çift çizgi çıktı sonra kan testi verdim hamile olduğumu kesinleştirdim bence sizde hamilesiniz hayırlı olsun ☺️
Ebrueren Ftrhn dikkat etmedim hiç markasına ya ama o olabilir bide emin olmak için 2 tane aldım yaptım eşimden yine istedim getirsin yapıcam onuda
Mrvsmt2502 Ebrueren başka marka ile deneyin bu markada çok yanıltıcı olabiliyor. Ben erken genelik testi bile yapmadım normal kasetle yaptım
Ebrueren Mrvsmt2502 evet kız çünkü baya olmuş biz adet olalı benim 6 7 gün gecikmem var resmen kasetlede yapsam çıkar 3 gün gecikmeyle ilk gebeliğimde yaptığım predictordü ve net çizgi çıkmıştı zaten en iyi erken gebelik testinden o
Mrvsmt2502 Ebrueren rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Başka barka test yaparsanzı atın yine bakalım
Ebrueren Mrvsmt2502 evet yaptımmm oda aynı çıktı hatta daha belirginn bir şekilde 😅 sıra kan vermeye geldi