Huda-27 Eluf ben kaldım adetimden 1 hafta önce başlamıştım adetimde de içtim 4 veya 5 gün sürer normalde o ay 7 gün sürdü adetim sonra ki ay hamile kalmıştım 3 yıl kesintisiz korunmama rağmen
Eluf Huda-27 cevrem dekilerde çoğu öyle diyo da ben şuan adetliym bitince baslcam inşallah bende hemen kalirim
beyzagrdg Zehasve direk onu kullandınız mı yoksa belli bir süre olmadı mı bende bu ay bekliyorum olmazsa soğan kürü deneyecwğim😞
sorybaby Eluf benim 1 yil olmadi cok üzülüyordum bir sorun da yoktu en son bunu denedim 15 gun boyunca sabah aksam ictim valla öbür ay şaşkınlıkla hamile olduğumu öğrendik 😻😻🥰 şuan ikinciye hamileyim🤣🤣
Eluf sorybaby ay maşallah sağlıkla gelsin bebesi bende hemen baslcam adetm bitsn tsk ederm canm..2ncydemi aynı şekilde sogan kürü yaptn canm
Gdrleyla Çakşir dıe bı ot vardı ilk bebekte ondan hamıle kaldım ben trend yoldan aldım hatta bı arkadaşta ondan kullanmış eşide oda kalmıs
Civcimmm Eluf bende içiyordum ama dün yumurtlama başlayınca bıraktım inşallah olur bekleyen isteyen hepimizin 🙏🥰