MSP Nasıl gidiyor? Hamilelikler hazırlıklar nasıl 😋 doğum yaklaştıkça farklı duyguların çarpışmasını yaşıyor gibiyim😅 hastane çantamızıda bu hafta hazırlayacağım heyecan doruk😋 sizde durumlar nedir?
Destkar MSP 33. Haftadan selamlar. İlk bebeğimi 34. Hafta doğurdum o yüzden bu hafta geçsin biraz daha rahatlayacagim
Hasret3449 MSP darısı bizim başımıza inşallah sağlık hayırlı bir şekilde rahat geçme dileğiyle biz daha 165 günümüz var🥴
Booksandcats 37+2 olduk her an doğuracakmış gibi heyecanla geziyorum 🤭 ağrılar uykusuzluk çiş problemi çok fenayız 🫠
MSP Destkar her doğum kendine has o yüzden stres yapmayın inşallah önemli olan sağlıkla gelmesi ve büyümesi 😍
MSP Hasret3449 günler nasıl geçiyor anlamıyor insan bir bakmışsınız sizde bu haftalardasınız 😅 eksikleri tamamlayalım bilmem ne derken kendimizi bir anda son aylarda bulduk😅
Nes7616 Ben 33+2 sabahtan beri kuyruk şokumu bel sancısı ile hastaneye geldim şuan sonuç ne bilmiyorum nstdeyim kilosu 2020 suyum fazlaymış rahim ağzı uzunluğu iyi dedi