Huzurluve Yakın zamanda gidip de önerebileceginiz yer var mı Fiyat bilgisini de biliyorsanız eğer çok iyi olur
Fundaaaaa Huzurluve perinatolog Aliye Balkan Özmen lotus plaza içinde tatlı bitiş memnun da çok fazla insan duydum 3.500₺ imstagram hesabı bar bakabilirsiniz 🥹
Minat9496 Huzurluve canım cumartesi tomoraya gideceğim yorumları çok iyi 3.000 tl dediler bakalım insllah benim içinde güzel geçer Somora nakit 2000 kart 2.200 dediler Ultramed 4.500 Bu şekilde fiyat aldım bende
Huzurluve Çok yazan olmadı yarın fiyat alicam kurumlardan yazarım alabildiklerimi Doktor yorumlarıni merak etmiştim fiyatı öğreniriz önemli değil de
Huzurluve Fundaaaaa teşekkür ederim tanışıyorum doktor hanımla daha önce gitmiştim İyi hatirlattiniz teşekkürler
Huzurluve Minat9496 Minat9496 tomokay gidince yorumlarınızı bizimle paylaşır mısınız orası içime siniyor benim de ama randevu almadım daha
Minat9496 Huzurluve tabiki de aradığımda 40 dk sürüyor dediler bakalım Ertan Okay bakıyor güzel yorumları var bende paylaşırım sizinle deneyimimi