Benim kendi üç oda bir mutfak bir evim var. Yaklaşık beş yıl önce evlenirken evin içini istediğimiz şekilde hatta lüks denebilecek bir şekilde yaptırmıştık. Fakat şu an ev bize yeterli gelmiyor çocukta olunca gıldır gıcık iyice arttı. Ev zaten aşırı büyük değil yatak odası, mutfak falan küçük balkonda çok küçük oturamıyoruz bile öyle düşünün. Normalde eşimle 4-5 yıl bu evde oturur sonra başka ev alırız diyorduk ama şu an yeni bir borca girdik ve en az iki sene daha alamayız o yüzden eşimle acaba burayı kiraya verip kendimiz de başka eve mi çıksak diye bir düşünüyoruz. Yoksa 2-3 yıl daha sabredip otursak mı kararsız kaldık.Ama şöyle bir durum da var ki bir çocuk daha istiyoruz o gelince gerçekten hiçbir şekilde yer kalmıyor kendi gardrobumun bile bir kısmını Yüklük yaptım yani o derece. Çocuğumun küçülen kıyafetlerini çeyizimin bir kısmını falan hep anneme yolladım. Bir de ev çarşının tam göbeğinde gürültüden,binalar arasında olmaktan da çok sıkıldık .Taşınma nakliye vs sorun değil bu arada çünkü kendi firmamız var o açıdan sorun olmayacak.Siz olsanız ne yapardınız