BusrAsil2019 15 haftalık gebelik sabaha karşı başlayan kahverengi çamurumsu akıntı. Yaşayan var mı acaba bu durumu? Hastaneye gittim bu arada progestan başlandı lakin tedirginliğimi atamıyorum bir de size sormak istedim 😢🙏
Mervesoku BusrAsil2019 siz kendinizi yormayın dinlenin ayaklarınızı uzatın ptesi Salı gibi yine gidin kontrole
dilaraulusoy BusrAsil2019 yat dinlen bir kaç gün. Oluyo bazen benim kırmızı kanamam da çok oldu doğurana kadar illa bişeyden dolayı olması gerekmiyor sen sakin kal yeterli.
Cerenyagmur Olabiliyor benimde olmuştu doktorum kan kırmızı olmadığı sürece çok telaş yapmamıza gerek yok demişti
BusrAsil2019 Cerenyagmur yani bana da kırmızıya dönerse gel hemen dedi ama ister istemez kaygılanıyorum. Siz kullanmışmıydınız progestan Çok teşekkür ederim bu arada ❤️
Cerenyagmur BusrAsil2019 anladım o daha iyi sanırım ben hap gibi yutmuştum ilk başta sonra fitil gibi kullandım fitil olarak daha iyi gelmişti bana ama çokta korkulacak bir ilaç değil aslında çünkü hormon ilacı aslında