Ebbruc Biz bugün 20 haftalık oldukk 🥰 serklajlıyım,kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda 🙏🏻 sizde durumlar nasıl ?
asbehra Ebbruc bugün 21 haftalık olduk serklajlıyım bende sizin gibi doktorunuz doğuma kadar bir yasak koydu mu iş yapmak ilişkiye girmemek gibi
sltn2686 Ebbruc 20 haftalığız 🥕 Haftaya tetanoz aşımız ve detaylı ultrason var umarım hersey güzel geçer 🙏
Ebbruc Zalihebarut benim 2. , bide maşallah oğlum hareketli o yüzden ilk hamileliğime göre daha iyiyim merak yönünden 🥲 öncekinde sürekli gidip görmek istiyordum
Zalihebarut Ebbruc Çok şükür sağ Salim kucağımıza alalım inşallah ☺️ bizimde oğlan pek hareketli değil sanırım yada ben pek anlayamıyorum
Tomucuk12 Ebbruc canım sana bırsey soeucam ıkı gundur karnım sertlwsıo benım acaba kasılmam mı var sen yasamısmıydın
Ebbruc Zalihebarut aminn inşallah ☺️ benimki de canı isterse oynuyo canı istemezse tık yok. Bugün doktor bakarken diğer taraftanda o vuruyodu 😀
Ebbruc asbehra yok benim doktorum herhangi bi engel koymadı ama önceki doktorum ilişki yasak demişti doğuma kadar , öncesinde de bi erken doğum hikayem var bizde hiç riske atmadık o yüzden sormadım bile şimdiki doktoruma hiç
asbehra Ebbruc evet serklaj olunca ilişkiye girince erken doğum oluyormuş bana da ağır işi ve ilişkiyi yasakladı ama ne zamana kadar olduğunu bilmiyorum 😂
Ebbruc BerivanLina maşallah maşallah 🧿 Allah kolaylık versin, onları sana bağışlasın 🥰 senin yerine ben yoruldum şuan 😂
Ebbruc sltn2686 tetanoz konusunda emin değilim ben 2 yıl önce yaptırmıştım da bakalım. Detaylı ultrasona da gerek yok dedi doktorum bugün zaten perinatolog her seferinde ayrıntılı bakıyor. 1 ay sonra gitcem görmeye , özlicem oğluşu 🥲 hareketlerini hissediyo musun
Beblj Bizde 22.ye girdik. Serklajliyim. Ağrınız siziniz warmi kızlar. Bende 2gundur sızı gibi kasklarmda ağrı oluyor
Ebbruc Beblj bende olmadı hiç öyle bişey, 8 gün oldu olalı çok şükür herşey yolunda. Doktoruna sordun mu hiç, bebek büyümeye başladığı için olabilir mi çok uzun mu sürüyo