Ozgenur_lmcu19 Gaziantep deki en iyi hastane ve o hastanedeki en iyi memnun kalınan doktor kim? Bir de muayene ücretleri nedir? Bilenler cevaplayabilir mi 🌸
Ervaeymen44 Ozgenur_lmcu19 bossan hastanesine gidiyorum Berfin ökmene doktorundan memnunum hastane için olumlu yorumda var olumsuzda bilmiyorum
Kelebekkkkkk Ozgenur_lmcu19 Medical Point çağdaş hoca 1700 muayene ücreti. Doğum yeni yılda olacak fiyatları bilmiyorum gayet memnunum
Ozgenur_lmcu19 Melo_ bende araştırdım biraz sanki liv ve medical point daha çok beğeniliyor gibi. Onun harici beğenilen hastane var mı merak ediyorum açıkçası
aysell56 Ncr ye gidiyorum gayet güzel bir hastane Abdülhamit beye gidiyorum ben aşırı memnunum çok iyi bir doktor Aynı hastanede Nazan hoca da onu da övüyorlar
2baby1mom_ Ben de ncr ye Nazan hocaya gidiyorum şuan memnunum ama doğumu nerede yapacağıma daha karar vermedim
Booksandcats En iyi doktor kişinin ne beklediğine göre değişir ama ben livde eda denize gidiyorum çok memnunum kendisinden gebeliğimin başından beri ne zaman gitsem hep ilgilendi biraz da panik biriyim sakinliği falan çok iyi oldu benim için
Lavin___ Booksandcats merhaba ben de doktorum hastane değişikliği yaptığım için Eda hanıma geçtim daha bir kere muayene oldum ama ilgili naif kibar bir doktora benziyordu gerçekten. Sizin doğumunuz yakın sanırım🙂 normal doğum yanlısı onu fark ettim ama destek oluyor mu size bu süreçte nasıl mesela ben biraz korkuyorum 34teyim az da kaldı sezaryen düşünüyorum bazen ama eda hanım normal odaklı olduğu için teklif dahi edemedim😅
Booksandcats Lavin___ biz 38+2 olduk bugün. kendisi sordu aslında doğum şeklini nasıl istersin diye ben normal doğum istiyorum dedim biraz da panikliyorum bu son günlerde aradığımda falan hep açıyor telefonumu ilgileniyor sağolsun hastaneye falan da gittik 2 kere acilden onlarda da çok ilgilendi yapısı da zaten çok sakin kadının hemen alıyor paniğimi üstümden 🥰
Lavin___ Booksandcats öyle miii çok sevindim😊 peki herhangi bir sancı su gelmesi vs durumunda günün herhangi bir saatinde yazabiliyor musunuz bana numarasını verirken saat 5e kadar mesai saati içinde dedi de
Lavin___ Booksandcats bir de çatı muayenesi yaptı mı eli hafif mi nasıldı o kısımdan da biraz korkuyorum ilk gebeliğim 🥲
Booksandcats Lavin___ yani genelde ilaçlarla ilgili vs bişey olduğunda gün içinde mesaj atıyorum ama geçen hafta çok sancım oldu direkt aradım açtı telefonumu güzel de konuştu mesaj atsam dönüş de yapardı muhtemelen
Booksandcats Lavin___ çatı muayenesi olmadım ama açıklık var mı diye ebeler baktılar zübeyde ebe vardı hiçbir şey anlamadım bu kadar mıydı falan dedim hatta bir sonraki gitmemizde başka bir ebe vardı o baya bi acıttı canımı şimdi doğumum olursa zübeyde ebeye denk gelmek istiyorum ama eda hanım kontrol etmedi hiç
Booksandcats 2baby1mom_ normal sezeryan fark etmiyor 38bin diye biliyorum şu an için zam gelmediyse eğer
Lavin___ Booksandcats anladımm açıklık muayenesi de çatı muayenesi gibi zaten herhalde. Diğer ebenin adı neydi acaba ben de denk gelmemeye çalışayım😅 açıklık muayenesini acilden gittiğinizde mi yaptılar