mcansu Semamamy öyle tabi son aylarda daha çok kilo alıyor bebişler şu an 10+4teyim ikinci gebeliğim benim de -4 kiloyu görmek üzereyim ne yazık ki ilk zamanlar bulantı kusma iştahsızlık çok yoruyor beni de ilkinde de öyle olmuştu
Semamamy mcansu ovvv ben neler cektim 3. Aya kadar bir allah bir ben biliyorum ama saglikli olsun yeter dedim suan iyiyim cok sukur arada yine geliyor afakanlar ama olacak o kadar 😃
Niloyaaaaa Semamamy iç karnınız büyüktür bence çok güzel bişey zaten ilerleyen haftalarda illa ki çıkıcak ama ne kadar küçük olursa o kadar güzel çatlak açısından şanslı olucaksınız bence iyi tarafından düşünün 😅🥰
Semamamy Fatma3334 kurban olurum onlara allahim isteyen herkese bu tatli telaslari yasatsin 🤲🏼 bizin kız simdiden hafif hafif dürtüyor sadece buyuyunce napar bilinmez 😃
Aysglaksy61 Semamamy bende tam 18 haftalığım benimde büyümedi sadece yemek yediğimde 😀 peki hissettinizmi?
Semamamy Aysglaksy61 hissediyorum kuzum eger oysa ki bence o cunku bagirsak hareketleri boyle degildir tatli yedigimde cosuyor kız 😃🩷
mcansu Semamamy çok şükür valla darısı bana ilk gebeliğimde 4 ay aralıksız devam etti doğuma kadar da ara ara yine bulantılarım oldu bakalım umarım bu defa o kadar sürmez
gizem_15 Semamamy boylesi daha iyi emin ol benimde 23 den sonra faln cikmaya basladi ilk gebeligim hemen cikanlar ilerleyen zamanlarda cok zorlaniyolar agir agir cikmasi daha iyi bence kafaya takma😊😊
Semamamy gizem_15 sagolun valla iyiki varız birbirimize boyle teselliler vermek cok daha iyi hissettiriyor ♥️
--sy Semamamy şu an 29. haftadayız karnım 24. haftadan sonra ancak büyümeye başladı, hala daha görenler sen nasıl 7 aysın diyor 😂😂 sağlıklı olsunlar da varsın büyümesin göbüşümüz