ikincibaharrr Kızlar dün gezmeye gitmiştik acaba çok yürüdüm de ondan mı ağrıyor yatamıyorum belimde sanki öküz oturmuş tam kalçamın üstü yukarı doğru bide soğuk su içmiştim boğazım şişmiş başım kulaklarım ağrıyor yoksa bel ağrısı da mı ondan oldu?
Tgb_smh Bende 7+3 suan belimde benimde öyle bir ağrı var sızı gibi ağrı gibi.Dinleniyorum şuan normal olduğunu düşünüyorum.
ikincibaharrr Tgb_smh ben dün çok yürüdüm diye mi oldu acaba yani öyle böyle bir ağrı değil sizle aynıyız demekki normal
Tgb_smh ikincibaharrr birkaç yerde arastrdım normal olduğu yazıyordu endişe etmeyin bugün güzelce dinlenin.
Tgb_smh ikincibaharrr Allah yardımcın olsun o zaman 😇teşekkür ederim benim daha ilk gebelik dinlenebiliyoum
ikincibaharrr Tgb_smh oh tadını çıkarın ben ilk gebelikte çok zorlanmıştım şimdi bakıyorum da hiç de zorlanmamışım🤣🤣 sağlık olsun bir şekilde gelip geçecek bu günler de
Tgb_smh ikincibaharrr orası öyle tabiki ama ayyy çok tuhafmış bu hamilelik ne bileyim ben hormonlardan galiba gülünecek şeye ağlıyor ağlanacak şeye gülüyorum 😃
ikincibaharrr Tgb_smh 🤣🤣🤣 ay bende öyleyim ya telefonda bile saçma sapan videolara ağlıyorum yani istemsiz dizilerde biri ölüyor vs saçmalık ama ağlıyorum🤣🤣🤣🤣🤣