Asel_21 Kızlar pazartesi günü detaylı ultrasona giricem. Daha önce Gaziantep Şehir Hastanesi’nde detaylı ultrasona giren var mı? Nasıl memnun kaldınız mı?
Sen12345678 Asel_21 evet ben girdim 30 40 dakkika falan sürüyor benimki güzel geçti doktor önemli canım
Dlrdilara Asel_21 doktor alan açtıktan sonra siz perinatolojiye mi randevu aldınız detaylı için? Perinatolojiye randevu alınca direkt gidip o tarihte detaylıya girebiliyor muyuz yani? Bu arada Fatma hanıma çok ilgili diyorlar doktorunuz o ise.
Dlrdilara Sen12345678 merhaba kadın doğum doktoru bana alan açtı detaylı ultrason için. Artık randevu alabilirsin dedi. Şimdi ben mhrsden direkt perinatolojiye mi randevu alacağım acaba? Detaylı ultrason diye bir seçenek yok çünkü 😃
Asel_21 Fatma Didem Yücel Yetişkin canım ilk defa gidicem nasıl bi doktor bilmiyorum. Bide sonuçları tekrar kendi doktorumuza mı götürüyoruz?
Asel_21 zeynpppyllmmzz doktor yeşil alan açtıktan sonra MHRS’den o bölüm için talep oluşturdum randevu açıldığında mesaj geldi ve hemen girip aldım. Özellikle sabah erken saatlerde MHRS’den kontrol edin illaki açılıyor canım
Sen12345678 Dlrdilara evet canım perinotoloj bölümüne alıcaksın direk mhrs üzerinden gir talep yerine tikla ne zaman boş olursa sana bildirim gelir canım ☺️
Asel_21 Dlrdilara doktorunuz yeşil alan açtıktan sonra MHRS’den veya 182′den perinatoloji bölümüne randevu almanız gerekiyor :)
Minik_prensinannesi Orada doğum yapmayı düşünüyorum ve içimdeki korkuyu bı türlü yenemiyorum hemde ikinci doğumum olmasına rağmen psikolojim yerlerde resmen yaa
Asel_21 Minik_prensinannesi benimde ikinci doğumum. Medine Kahraman Kaya’ya gidiyordum. Doğuma siz mi gireceksiniz dedim hayır şansına hangisi çıkarsa dedi. Meğer orada 5 doktor varsa her ay biri ameliyata giriyormuş. Bende vazgeçtim. Şansıma çıkan doktor ya iyi olmazsa diye tedirgin oldum
Minik_prensinannesi Asel_21 normal doğuma doktorlar girmiyor diye biliyorum ama ebeler doğum yaptırıyor
Sedag23 Asel_21 şansına çıkan doktor sadece ameliyatını yapıyor bitiyo o kadar daha sonra odaya hangi doktor nöbetçiyse o bakıyor. Yani özelde ki gibi değil