Bekarlıktan beri adetim düzenlidir. İlk kızıma yumurtlamanın pik yaptığı 1 gün önce sadece tek ilişkide üstelik çok çok az spermle (geri çekilme yapıyorduk bebek planlamıyorduk dışarı çıkardığını gördüm sanırım çok az kaçmış) hamile kalmıştım. 1 gün gecikince erken gebelik testi ile öğrenmiş oldum kıpkırmızı 2 çizgiyle.
4.5 sene geçti ikinci için bu ay denemeye başladık. Yine aynı şekil yumurtlamanın pik yaptığı günden itibaren peş peşe birliktelik yaşandı. 2-3 gün sadece olmamıştır onda da misafirliğe gittik. Reglime 5 gün kala kızımı öğrendiğim erken gebelik testini yaptım negatif, 3 gün kala sabah kan verip hemen arkasına tekrar test yaptım kanda, idrar da negatif geldi. Göğüs hassasiyetim çok fazla, sinirlilik, bel ağrısı, sabah bulantım da bu gün başladı. Normal takvime göre yarın regl olmam gerekiyor. Burada okuyorum her testi negatif çıkıp hamile olanlar bana umut oldu. Değerlerime de bakmıştı aile hekimi her şey harika dedi. Engel de olacağını düşünmüyorum ki tek damla ile ilk çocuğumu nasip eden bu kadar denemeyle kucağımı eksik bırakmaz diye düşünüyorum. Sizce pozitif haberi alır mıyım yarın ve sonraki günler ? Eğer regl olursam sebebi ne olabilir ki ?