Moz Hasret18ayaz ya pıtır pıtır atıyordu aşkım benimmm yerim onu dr da şok oldu beklemiyordum dedi.Kese biraz küçük ve düzensiz o beni şüphelendiriyor dedi ctesi yine gidicez inşallah düzelir allahım
aycicek_ Moz yaaaa maşallah ya çok şükür bin şükür. Yanlış aznlamazsan eğer küçükde olsa bi sadaka ver bence. Yani keseside inşallaj düzelir sağlıka gelir ❤️ Gözün aydın 🌸
oznursoylu Moz çok çok çok sevindim bende yarın gideceğim çok heyecanlıyım 🙏🏻 umarım kesede bir an önce düzelir 🤲🏻
Moz aycicek_ evet löseve bağış yapıyorum çok teşekkür ederim canım benim dualarını hep bekliyorum keseden dolayı korkum var çünkü❤️❤️❤️
oznursoylu Moz canım bende muayene oldum şimdi kesem düzelmiş ve kalp atışlarını duyduk 🤲🏻 Dualarım sizlerle 😍
oznursoylu Moz İnan hiç bilmiyorum Ama benim kızım da yaklaşık on haftaya kadar belimde ve kasığımda çok fazla ağrım olmuştu O yüzden güzel düşün güzel olsun 🤲🏻
papatya_hy Moz canım benimde dış gebelik şüphem var da radyoloji nasıl çekiliyor vajinal yoldan içeriye falan mı giriliyor