Gul2808 Mlsaa99 rapor neden 3 ayda bir yeniletiyorsunuz ? İlk oglumda da hiç yeniletmedim şuan da öyle ilkinde de hiç ücret ödemedik iğneye şuan da ödemedim 6 kutu aldım en son 1 lira dahi vermedim. Doktorunuzla konuşup rapordaki tanıyı değiştirin o yüzden yüksek ücret cikiyordur
YesimAykut babycom456 özelden 3 hekim raporu çıkardım ücretsiz, 1 yıllık alabiliyorum oksapar, sadece muayene ücreti ödedim
Sennur16 qusel sonuç olarak raporun açıklama kısmında 18+2gebelik yazıyor .Hamile olduğum belli .Ben yardımcı olmak amaçlı arkadaşlara attım bu şekilde ücretsiz alabilirler .Herşey zaten yeterince pahalı nerden nasıl kar edilirse fayda var umarım birilerine yardımcı olabilmişimdir.
Diilekk19 Tgbashnn merhaba doktordan doktora değişiyor galiba eski doktorum vardı o yazınca ücretsiz alıyorum bide genetik testim var onunla tanı giriyor ama başka doktor yazdi ücretli aldım şuan rapor yazdı tromboli yazdı sanırım ücretsiz alıyorum doktorlar da bilmiyor rastgele yazıyor
Gulsahkaya36381 Poyraz20_ belki duruma gorede olabilir belki sizin gebeliginizde pozitif görür gormez baslanabilir
Poyraz20_ Gulsahkaya36381 işte olması gereken o pozitif çıkar çıkmaz başlamam gerek çünkü 2 cocugumdada öyle yapmıştı doktor 3 kere oldu düşük oluyor keseyi görmeden veremem dedi doktor belki sağlıklı değildir diyo ama bnde dedim bn hemen kullanmam lazım yoksa duusk oluyor veremem dedi ve düştü yine gunumden 15 gün geçmişti kanamam basladi bana kimyasal gebelik olmuştur diyor çok rhaat tavırla 😡
Huzurluve Poyraz20_ çok üzücü:( aynı şeyi yaşamdan anlamiyorlar Dr da olsalar. Hiç bir doktora güvenmiyorum malesef biz kadar sahiolenmiyorlar. Gebelik düşündüğüm zaman coraspirin almaya başladım ve erkenden kan verdim gebeliği öğrenir öğrenmez Dr a gittim ve kendim istedim kan kullanıcıyı. her hafta neler yapılmalı hep kendim takip ediyorum. Genetik testi de kendimiz yaptık kimse yönlendirmedi.malesef kendi kendinizin Dr olmayı bilicez.bize ders giden Dr varsa hemen degisicez
Gulsahkaya36381 Poyraz20_ ah canım ya bazi doktorlara dert anlatmak o kadar zor ki seni anliyorum farkli doktorlara mi gitsen acaba
Poyraz20_ Huzurluve o kadar haklısınız ki çok üzücü bn diyorum iğne kullanmam gerek yoksa düşük oluyor doktor bana diyor keseyi görmeden veremem bebeğe kan gitmiyor kan pıhtılastigi için o kese nasıl oluşsunki
Poyraz20_ Gulsahkaya36381 şuan 3 ay korunmak istedim bn toparlanayim diye ilerde inslah tekrardan gebelik olursa başka doktora gidicem 🤲
Gulsahkaya36381 Poyraz20_ rabbim hayirlisiyla kucağını doldursun canim 2 kere 13 haftalik kalp durmasi yasadim ve sonra bir bos gebelik ardindan kizimi kucagima igne ve coraspin le aldim yorucu yipratici bir surec psikolojik olarak çöktüm dediğim bi donemdi. Yasayan bilir o endiseyi kizima hamileyken surekli her kontrolse doktorumu o kadar darladim ki artik bana bu dusunceleri kafandan at diye kizmisti hakliymis pozitif dusun pozitif olsun ben eminim birdahaki gebeligini saglikla kucagina alacaksin canim
Lale9191 Esrakcshn merhaba doktorunuz size de mi üç ay verdi kan sulandırıcıyı, genelde çoğu kişi doğuma kadar kullanıyor benim doktorum da 12 haftaya kadar dedi nedenini anlamadım, size bu konuda bi şey söyledi mi doktorunuz
Esrakcshn Lale9191 kanda pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyoruz o yüzden 3 ayda kesicez dedi genetik test vermemiştim çünkü ben kanda pıhtılaşma pozitif çıkanlar 9 ay kullanıyor
Huzurluve Esrakcshn genetiğe gidip test verebilirsiniz belki kullanmanız gerekir 3 ayda çıkıyor sonuçlar