Hatice-6 Merhaba kizlar yumurtlama gününü değerlendirdim 1 haftadır kaşık ağrısı goguslerimde dolgunluk sık idrara çıkma ben normalde 3 kere çıkarim idrara 1 haftadjr günde 6 7 kez cikiyorum adetin baslamasina 3 gün var. Sizce test yapmalimiyim
Baby_B Hatice-6 Bence gecikmeyi bekleyin,çünkü adet öncesi belirtilerde de kasik ve göğüs agrisi var.Tuvalete cikma o kadar erken baslamaz diye dusunuyorum ama isterseniz yapin tabi kii İnsallah hamilesinizdir❤️
rozamomy Hatice-6 belirtiler başlayabilir tabiki, ama bunlar regl belirtileri de olabilir. Eğer geç döllenme değilse erken gebelik testinde çıkabilir 😊
Esra5151 Hatice-6 merhaba benimde belirtilerim aynıydı sizinkiyle adetime 1 hafta vardı test yaptım negatif çıktı adetim 2 gün gecikti tekrar test yaptım pozitif ti garanti olsun isterseniz adet gününüzün geçmesini bekleyin derim
Arzunur14_ Hatice-6 İlk hamileliğim de sık lavabo ihtiyacı kasık ağrısı birde acıkma hissim vardı adetime 4 5 gün vardı kaset test yaptım silik çizgiyle öğrendim 😊
minkmom_25 Baby_B tuvalete çıkma bende hemen başlamıştı 😅ben kimyasal geçirdim ama gerçekten tuvaletten çıkamıyordum. Rahim genişliyor demekki öyle hissettiriyor
Arzunur14_ Hatice-6 3 4 hafta belli olur diye biliyorum geç döllenme olursa daha sonra idrar testin de çıkıyormuş yaşamadım hiç öyle bir şey
rozamomy Hatice-6 canım görünce çok uzulmeyeceksen şimdi evde erken gebelik testi yapabilirsin. Negatif çıksa bile adetin gecikince yine denersin