Mervemrahkaya Selam arkadaşlar şu anda 29+2 haftalık hamileyim bebeğin kilosu 1186 görünüyor BFD ne demek bilmiyorum 29+5 haftayla uyumlu görünüyor normal midir acaba?
Mery6619 Mervemrahkaya başı karnı bacağı ölçülüyor. 2hafta fark olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz. Bizde de öyle her ölçümü farklı günlere uyumlu çıkıyor. Kilosu hakkında bi yorum yaptı mı drunuz
132025 Mervemrahkaya doktor normal dediyse normaldir kıyaslama yapmak insanı üzebiliyo bfd kafa ölçüsü oluyo
Adensah Mervemrahkaya asla üzülmeyin annenin stresi çok etkiliyor bebeği tam alma zamanlarımız zaten ben 28+4 te gittim 1600 dedi 30 hafta uyumlu bende iri olmasından korkuyorum çnk normal doğum istiyorum Allahım bir avazda kurtarsın insallah hepimizi 🩷
cactus123 Mervemrahkaya benimde 28+5 dün gittim 1200 dedi her bebek bir olmaz genetik faktörler var anne babanın bebeklik kilosu bile önemli oluyor mühim olan sağlıklı olması kafanızı takmayın hiç
Mery6619 Mervemrahkaya bisey olsa söylerdi elbet. Bende 29.haftama yakın gidicem kontrole o yüzden merak ettim
Adensah nimetiplikci canım günlük meyveli kefir içiyorum birde soğuk kahve önere bilirim ben yemek yemiyorum havalar sıcak ama soğuk kahve çok güzel kilo aldırıyor günde 1 tane içebilirsin dedi doktorum