tugces95 Merhabalar, detaylı ultrason için dokturum prof.Dr yeşim bülbüle yönlendirdi. Aranızda giden var mı? Nasıl biridir? Bir de detaylı ultrason için ücreti nedir bilginiz var mıdır ?
sallyt tugces95 nakit 3500 tlydi medicana takipliydim doktorum yönlendirdi çok tatlı bir kadın tavsiye ederim🌸
Merry12 tugces95 merhaba bizimde doktorumuz cenk gezere yönlendirdi 4 bin lira siz kaç haftalık çektirceksiniz bana 24 haftaya gün verdi devletteki doktorum geç olduğunu söylüyor
tugces95 sallyt Beni de doktorum yönlendirdi pazartesi randevu alıcam, medicana takipliyim bende hakan sabırlı yönlendirdi, yeni mi gittiniz peki güncel fiyat mı bu
sallyt tugces95 ben mayıs başında gitmiştim zam gelmiş olabilir onu bilmiyorum ama telefon numarası vermiştir hakan hoca bende telefondan fiyat bilgisi almıştım
tugces95 Merry12 merhabalar, şuan 19+1 haftalık hamileyim 20. Haftanın ortalarında gitmemi söyledi doktorum bana, pazartesi randevu alıp gidicem yaklaşık 2 hafta sonra
tugces95 sallyt Mutlaka zam gelmiştir, cenk gezere sordum geçenlerde nakitte 5000 demişlerdi, teşekkür ederim bilgi içiin 🙏
sallyt tugces95 benim kızım yüzünü hemen göstermedi önce görünen kısımlara baktı sonra bana bi çikolata ikram ettiler onu yedim bekledim biraz 1 saat falan sürdü ama tabi kişiden kişiye değişir benim bebeğim kendini sakladığı için sabırla beklemişti yeşim hanım görene kadar göndermiyor zaten
N9494 Şu anda ki 6800 tl olmuş. Birkaç hafta önce 3500 iken birden bu kadar fahiş zam yapılması çok anlamsız. Siz memnun kaldınız mı gittiğinizde? Fotoğraf cd veriliyor mu?