aymir_46 Artımed vardı onu yaptım olsa çıkardı silikte olsa demi kızlar geçen 28.günde adet olmuştum bu ay 30.günde gösteriyor bugün de 28.gün diye yaptım ama negatif çıktı 🥲artımed hep yanlış pozitif veriyor diyorlar negatifide yalan olsun inşallah 😅
Sltn66srkn aymir_46 hiç umudunu kaybetme bence ben tam adet günumde yapdım cıkmadı negatıf cıkdı adett gunumden ıkı gun sonra yaptım cıkdı gec dollenme olmustur canm ıdrara en son gecıo ümidini kaybetme derım hakıında hayırlısı olsun
aymir_46 Edizhr Zeren pekte umudum yok eşimin değerleri sıkıntılı belki bu ay bir umut diyordum çünkü düzenli olmuştu ilişki adetim gecikinceye kadar beklerim bakalım
aymir_46 Hayırlı sabahlar kızlar hanımlar gördüyseniz bi umut verin adet öncesi negatif olup sonradan ögrnen var mı☺️
Mickeylover aymir_46 benim öyle oldu erken gebelik negatifti adet gününü bekleyemeden acele ettim 😄 sonra yavaş yavaş arttı adet günüm 1 gün geçince pozitife döndü inşallah istediğin gibi olur 🙏🏻
aymir_46 Sltn66srkn inşallah benimde öyledir de Rabbim nasip eder 3 yıl oldu isteyeli oğlum 5 yaşına girecek nerdeyse 2 yaşından beri istiyoruz🥲
Asya95 Hatta adetimden 1hafta sonra negatifdi 6adet test yapmiştim.1gün aralikla.hamileymişim.Şuan 5yaşinda kizim InşeAllah sizdede öğle olur
aymir_46 Asya95 Allahım bizede öyle bir mucize yaşatır inşaallah benim oğlumda 5 yaşına girecek nerdeyse ve her bebek gördüğünde canı sıkıliyor çoook istiyor bir kızkardesi olsun özellikle birde ikiz olsun anne birine ben birine sen beraber bakarız diyor kuzum çok üzüyor beni o kadar istemesi🥺
Asya95 Hatta adetimden 1hafta sonra negatifdi 6adet test yapmiştim.1gün aralikla.hamileymişim.Şuan 5yaşinda kizim InşeAllah sizdede öğle olur
Sltn66srkn aymir_46 amın ınsallah bızde 3 yıl ıstedık tam umıdı kestecekdıkkı rabbım nasıp ettı bınlerce kez şükürler olsn rabbım dogru zamanda nasp eder ıns sızede
aymir_46 Asya95 birkaç postta görmüstüm yazını canım bende bu sabah eşime diyorum bu ay daha düzenli kullanacaksın takviyelerini diye çok üzerinde durmuyor işi düzenli olmafıgı için unutuyor🙁
aymir_46 Mickeylover inşallah öyle olur 🤲💕 benim dişimde ağrıyor birazda onun için ögrenmek istiyorum sızlıyor ikide bir.Bugünde kasığımda adetim gelecekmiş gibi his var belimde adet günümdeki gibi ağrıyor ama hayırlısı bakalım bekleyeyim adet günüm geçene kadar🤭🥲