Betl35 BusraA-K Yolun sonu artık 🥰 bende çok heyecanlıyım 1 hafta kaldı benimde inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız canım 🙏🧡
Doamomy12 Betl35 Biz günümüzü aldık şuan 37+4 09.09 da sezaryen olucam bende inşallah 9 gün kaldı kızımla kavuşmamıza allahın izniyle çok heyecanlıyım duygularımı tarif edemiyorum 🥰🤰🏼🩷
Betl35 Doamomy12 Canım sağlıkla alalim kucaklarimiza insallh çok az kalmış ama şu son hfta hiç geçmez işte koca 9 ay geçti halbu ki😂🌸 benim de pazartesi belli olucak ya 7 si ya 9 u demişti doktor
Zeynep1283 Benimde 67 kaldı 😊 sezaryan veya normal olacağı ne zaman belli olur sezeryan olursa ne kadar önceden gün verir
Ays6663 Betl35 39+1 gelmesini bekliyoruz artık ama hiç sancı vs yok normal doğum istiyordum ama pazartesi tekrar bakacak doktor 🥹🥹✨
Dilan_Deniz rbaoz aayy amin inşallah çok heyecanlıyım,sezaryen olucam ayrı bi stresi var üzerimde allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Doamomy12 Betl35 Kızlar sizde aşağıda baskı hissediyor musunuz ben bu gün baya hissediyorum ayakta çok durduğumdan mı yoksa erken doğum belirtisi mi bilmiyorum ağrım kanamam yok ama baskı var otururken rahat edemiyorum yada wc de çok tedirgin oluyorum
Betl35 Nerimanblt Sağlıkla alın kucaginiza hiç korkmayın rabbim kolayliginu verir 🩷 benim 2. Doğumun olucak bende gerçi korkuyorum heycanlaniyorum ama yaiacak bişey yok 😬😂
Minikpandam Nerimanblt şişman bebeğin doğumu kolay olur derlerdi üç gün önce 4,500 kilocukta bir tosuncuk doğurdum İlk bebeğimden daha kolay oldu elhamdillah