97-Mucize Kızlar dayanamıyorum artık on kilo sanki kafamda topuz yapınca beynim sallanıyor saç diplerime kramp giriyor resmen. Örüp dolaşsam o da bunaltıyor kuyruk sokumuna kadar uzadı. Şöyle kısacık kestirmek istiyorum bir yandan da kulak asmasam da böyle bir hurafe var.
Ecekrk 97-Mucize hurafe ama şu var saç kesildiği zaman yeniden uzaması için vücuttaki vitamin ve mineraller saça gidiyor aslında hurafenin çıkış noktası burası normalde nasıl ki saç kırıklarını aldırdığımızda daha hızlı uzuyor işte tamamen nedeni bu
EksiErik 97-Mucize Bebegimi ogrenir ogrenmez kestirdim bende sanki bu yaz sicaginda sirtimda yorgan tasiyordum ne kurutmasi ne sekillendirmesi bitmiyordu neye inanirsan o olurmus ben inanmiyorum acikcasi..
seyma0661 97-Mucize ben kestirdim bu tarz batıl şeylere inanmıyorum. Teyzem de kestirmiş çocukları 40 yaşlarında 🤭🤣
97-Mucize Mervekaram22 doğru söylüyorsunuz. Böyle içi rahatlıyor insanın sonuçta yapıp bir şey olmayanlar varmış demekki diyip kendini rahatlatıyor.
97-Mucize Ecekrk bunu bilmiyordum. Ensemde kısacık kestirip doğuma kadar rahatlarım diyordum. Sıcaklarda mahvoldum taraması ayrı dert
Ecekrk 97-Mucize benimde öyle popoma vardılar ama bekliyorum bende en azından kırıklarını aldırabilsem en azından her dakika dolanmazlar ama işte az kaldı doğumdan sonra kestirsem zaten kendi vitaminim benle bebeğe yetmiyor birde saçıma hiç veremem 😂
97-Mucize Ecekrk şu an bile uzamaya devam etmiyor mu saçınız sonuçta kesilince hadi bütün vitaminler saça gidiyoruz demiyorlardır yani kendi kendilerine. Bilemedim
97-Mucize EksiErik vallahi öyle kaç aydır toplu tepemde salık bıraksam bir süre sonra baygınlık geliyor mecbur yemek yaparken topluyorum ama yok yani boynum ağrıyor artık benim zaten senelerdir böyle bir sınırı var o sınıra gelince bayıyor beni saç. Şimdi de annem kestirme dedi kafamı karıştırdı ben 6 ay daha çekemem bu saçı banyoda uğraş taramakla uğraş
EksiErik 97-Mucize benimde annem kestirme demisti buyuklerimiz biraz oyle, Allah ne yazdiysa onu yasiyoruz korkma hurafelere kapat kulaklarini evhamli bi anne olma🩵🐣
Ecekrk 97-Mucize bende bir makalede okumuştum detayları hatırlamıyorum ama kısa özet öyleydi yani sonuçta. Örnek vereyim saç kestirmeden 5 gidiyorsa kestirince 8 gidiyor tabiki hepsi hurra saça gitmiyor ama o 3 fazlalık ya senden yada bebeğine gidenlerden kesiliyor
97-Mucize Burcu-2634 GlyEylul Ecekrk busra_123-4 Pembelikiz Hamide_00 EksiErik teşekkür ederim kızlar bana cesaret verdiniz. Bu hafta kurtuluyorum nasipse kafaya koydum gerçekten. Saç diplerim feci şekilde kramp giriyor yani artık topuz yapmaktan. Birde gür saçlıyım bu folik asit komple benim saça kaşa gitti şu 3 ayda.
Hamide_00 97-Mucize canım benim de saçlarım çok uzundu artık sıcakta çok bunaldım uğraşmak istemedim valla omzuma kdr kestirdim bütün söylentiler gibi o da batıl yani
busra_123-4 Ben 2 defa kestim rahatladım çok şükür. Vücut nereye ne kadar götüreceğini biliyor. Allah öyle yaratmış. Bütün vitamin saça gitmez. Batıl inançlara hurafelere inanma. Sen Allah’a güven ,inan gerisini boşver.
Burcu-2634 97-Mucize valla gözümü bile kırpmadan kestim annemin ilk lafı bebeğin ömrü kısalır oldu güldüm geçtim 😂