Cansunisa @Melike01 @Sermec27 @staRmama Aklıma başkası gelmiyo yorumculardan gördüğüm sizdiniz lütfen yeniden bakın tam 14 haftalık bugün ki görüntü ❤️
zeynepramo Cansunisa ay bi an kendi ultrasonuma benzettim hatta aynısı neredeyse 23+4 üm kız bebişim olucak sizinde önceliği sağlıklı hayırlı evlat olması dileğiyle ama bende kız hissediyorum 💖🫶🏻
Cansunisa staRmama doktor net değilim ama kıza benzettim dedi 10 15 gün sonra net belli olur gelirsin dedi 🥰 sonuç net belli olsun size bildiricem
Cansunisa staRmama 😀😀 evet bacak arasına bakmadım net dedi genel olarak sağlık odaklı konuştu kıza benzettim dedi 10 15 güne net belli olur dedi canım hayırlısı bakalım
Pembelikiz Bana da bakar mısınızzzz 11 haftalık post açtım dönen olmadı sildim burdan bari bişey deyin 🥹🥹😅 @staRmama
kucukkadinn https://mutluresim.com/image/IMG-0193.zVEGuG @staRmama az önce olmadı galiba tekrar yükledim 😄
staRmama @“kucukkadinn”#p33771424 açılmıyor kuzum foto bir de benim postum var ordan tekrar dener misin böyle farklı postlarda görmüyorum 600 den fazla bildirim oldugu için arada kaynayabiliyor
kucukkadinn staRmama canım bi kere daha yükledim tekrar bi bakabilir misin zahmet olmazsa gözükmüyorsa tekrar yüklerim 😍