Emireelif QueenMomm Allah razı olsun cnm 😍 Rabbım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah 🤍
Emireelif Moms_58 Allah razı olsun cnm 🤍 Rabbım cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah 😍
rumeysa_mom Tugba_turk46 ohaa gerçek mi bu ben gerçekten delirirdim benim de başıma geldi daha önce ama bu kadar da koyu değildi acaba sonuçlar karışmış olabilir mi ya tekrardan evde test yaptınız mı
Tugba_turk46 rumeysa_mom tekrar test aldım bugün tekrar yapıcam farklı bir marka toplam 5 tane yaptım bugünde pozitif çıkrsa artık sonuç karıştı yada cihaz bozuk başka bir açıklaması olamaz
rumeysa_mom Tugba_turk46 yapınca mutlaka bizimle de paylaş sonucunu canım inşallah hastanede yanılma olmuştur ☺️
Canan0699 Emireelif gebesiniz duzenli artmaya devam ederse hic korkmayin hayirli olsun🥰 bende 70 lerde ogrendim
Ark Emireelif nenimde şuan böyle testim sizin ne kadarlik beniş doktora yazdiniz mi bende 1 hafta daha beklicem hayirli olsun canim rabbim saglikla buyumeyi nasip etsin
Rabiahnm Benimde hamile kalmadan önce böyle silik cikmisti özel hastaneden hamilesin demislerdi sonra kanamam oldu kimyasal gebelik dediler sonraki günlerdede kan vwrirsin degerin yükselmiyorsa cok umutlanma büyük ihtimal kimyasal gebeliktir
Tugba_turk46 Rabiahnm Çok geçmiş olsun canım da ordaki testlerin hiç biri silik değilki hepsi kıpkırmızı