48lipastelboya Nerdeyse bir saat oldu uyumadı hareket etmesine neden olavak bişey de yemedim çoğunluk böyle ayağını falan diretiyor hissediyorum normal mi acaba bu kadarı
Evin_450 48lipastelboya benimde öyle bide gündüzleri sesi soluğu yok akşamları başlıyor sağlıkla gelsinler 💙😁
irem88 48lipastelboya 31+2 benimde kızım bu aralar aşırı haraketli bazen 1 saat hiç durmadan kıpırdadı karnım şekilden şekile giriyor bu ara internetten baktım bu haftalarda çok haraketli olırlarmış
yaasemin 48lipastelboya korkma benimde başımdan beri böyle sankı hiç uyumuyor velet 😂 göğsümün altını delercesine😁
Suey Bende 32. Haftadayim gündüz ses yok durtmesem tepki vermiyor gece olunca hareketleniyor doğunca aynı düzende olursa gece çok uykusuz kalacaz
48lipastelboya Suey Genelde gündüz biz de hareket halindeyiz ya o yüzden etmezlermiş sallanır gibi olduğundan o yüzden sabit kalınca başlıyorlar tepinmeye 😂😂
Beyzakeles 48lipastelboya kızımda 32 haftalık çok canımı hareketleri sakinledi ve miğdem 2 gündür rahatladı acaba aşağı indi mi ki diye düşünüyorum
48lipastelboya Beyzakeles Her zaman aynı olmuyorlar ama Benim midem de bugün çok rahat mesela hareketleri yine hem yukarda hem aşağıda