Hanımlarr merhaba yavruma kavuştum 27 agustosta hikayem şöyle başladı çat muaynemi oldugum gün zaten 1 cm açılmam oldugunu ögrendim yani 38 inci haftamda geçen perşembe oluyo muayne sırasında hafif lekenmem oldu doktorum bugün olur ama artarsa gel dedi neyse beni pazartesi yine çagırdı ve hazırlıklı gelin dedi sonra eve gittik işte pazartesiye kadar bende hiç bişey olmadı hatta olan kasılmalarım sancım falan onlar bile yok oldu ne hikmetse anlamadım pazartesi gittim muayne oldum bir bir buçuk cm açılma var ama bebegin kafası yukarda dedi doktorum ki dogru normalde ben bebegi karnımın altında tam vajinanın üstünde hissediyodum ama o perşembe günkü muayeneden sonra orda hiç hissetmemiştim sonracıma bana dediki sana bi lagma yapalım bagırsakları boşaltalım bebeğe alan açalım 24 saat bekleyelim bakalım ilerleme olucakmı ona göre doğumu tekrar konuşuruz dedi ben tabi şok oldum normalde aglardım asla aglayamadım o an indim lama oldum bekledim yürüdüm ettim hiç oturmadım o süre zarfında nst falan takıyolar tabi sancı çıkıyo ama hissetmiyodum ben 1-2 saat sonra hafif hafif bişeyler hissetmeye başladım alttan böyle jiletle kesik atıyolarmış gibi ama yine yürümeye devam ettim sonra muayne oldum 3.5 olmuşum yine beklemeye devam yürüme etme sonra birden bana bişey oldu hissettigim herşey gitti açılma ilerledi şiddetin artması lazım ama ben deminkinden daha iyiydim söyledim zaten ebemede bunu o sırada doktorum geldi muayne oldum bi kaç saat geçmesine rağmen açılmam aynı 3.5 tu sonra doktorum suyumu pattı ve hala bebeğin kafası yukardaydı suyum patladıktan sonra sancılarım artık gelmeye başladı kendini hissetirdi bi kaç saat sonra dahada arttı sonra bana narkotik igne diye bişey yaptılar kalçamdan biraz çakır oluyosunuz o ignede ama bünyeden bünyeye degişede bilir tabi ben zayıf birisiyim o ignenin yapıldıgı süre zarfında artık sancılarım fenaydı o igne beni baya uyuşturdu gözlerimi kapadım ve yataktan çıkamadım ama sancı vurduğu an nefes alıp vermekten sancıyı karşılamaktan ellerim agzım yüzüm uyuşmaya başladı o sırada ebem geldi dedim böyle böyle yüzüm ellerim uyuşuyo çok hızlı nefes aldıgım için oluyomuş sonrasında igneden 3-4 saat sonrası falan yani sancıları nasıl atlattıgımı bile bilmiyorum gerçekten Allah yardım ediyomuş insanı artık pik yaptım o kadar saat sonra kontrole geçtim çatala yine ebem baktı tabi sancım vurdu o sıra yine doktorumu aradı dedi hocam 9 cm kafa iniyo gelin ben o an noldu anlamadım bile kafam bi dünya zaten hangi ara 9 cm oldum onu bile anlamadım gözlerim kapalı açamıyorum artık doktorum geldi sonra bacaklarımı kollarımı vs anlattılar şöyle koy şöyle ıkın vs vs sancımı bekliyoruz falan derken bir iki üç ıkınıyorum ben karnıma bastırdılar bi ara ama hiç canım acımadı sonra çocuk çıktı ve benim bu süre zarflarında hep gözlerim kapalıydı kendimi sadece ıkınmaya yönelttim sanki çocuk çıkarmıyomuşda sadexe var gücümle ıkınmam gerekiyormuş gibi sonra yavrum oglum geldi gözlerimi o an açtım şoktaydım ama o ana nasıl geldigimi bile anlamadım ve sancım gitti bebegi koklattılar sonra eş çıkarma vs oldu ve benim dikişlerim oldu ne yazıkki yırtıldım ama olsun çok şükürki Allahın izniyle bir avazda geçtim o eşikten yazarken bile burnum sızlıyo şu cümlede ya🙈 diger gün evime geldim agrı tabi oluyo ama benim dikiş degil hemoroidim çıkmış ne yazıkki bu beni aşırı üzdü hiç anladıgım bildigim birşeyde degil şuan o beni zorluyo ama dikişlerde korkulcak bişey yok merak etmeyin hemoroidde inşallah geçicek şu dikişler vs geçsin araştırıp bakıcam başına gelen varsada beni bilgilendirsin lütfen işte böyle hanımlar herşey olup bitiyo ve gerçekten o anda oluyo herşey rabbim bu evdeki zorlanmalarımıda gidersin inşallah bebegim saglıklı yüzbinlerce kez şükürler olsun herkese rabbim gönlünden geçen dogumu nasip etsin evet dogumun iki türlüsüde zor ama öyle veya böyle olmak zorunda dogum ve dogumdan sonrasında başınıza gelenler emin olun geçicek şuan benim zorlandıgım şeylerde geçicek bi tarafım biliyo bunu ama lohusalıgın verdigi hissiyatla sanki hiç geçmicek gibime geliyo ama Allah büyük en zor eşigi geçtim devamıda gelicek inşallah banada dua edin benim duam Allah gönlünüze göre versin inşallah arkadaşlarım kalbim sizle gerçekten çok kutsal birşey bu durumlar 🙏 konudan konuya atlayıpmı yazdım hiç bilmiyorum ama buda böyle bi yazı oldu işte içimden geldi digerleri gibi anlatamadım galiba ama olsun 😂😂 bu arada bi fatihe okuyun size zahmet bana 🙏🤲