Knuslu Deneyimleriniz nasıl arkadaşlar hastaneden hemşireden hizmetten memnun kaldınız mı ortamı nasıldı? Yemekler , refakatçi için yemek kalacak yer falan iyi miydi paylaşabilir misiniz
Alyask Knuslu bende post açtım ama kımse bakmadı ben gidiyorum Serap durmusoglu doktorun adı siz kime gidiyorsunuz
Knuslu Alyask sevgi hocaya gidiyorum bende pazartesi doğumum var inşallah gün yaklaştıkça herseyi merak eder oldum 😊
Alyask Knuslu sağlıkla alın kucağınıza insallah sevgı hocadan memnınmusunuz ben daha paket almadım kararsız kaldım
Knuslu Alyask sonlara yaklaşınca daha ilgili ama ilk başlarda her gitmemde tanıt kendini kimsin diyodu çünkü çok hastası var günde 3-4 doğum yaptırıyor her gitmemde mutlaka brkliyorum yoğunluğundan dolayı ama bilgi birikimi deneyim açısından çok iyi tekrar gidecek olsam beklemeleri göze alıp gidermiyim çok emin olamıyorum bide muaynesi 4-5 dk sürüyor çok şükür bi sıkıntı olmadığından ama yinede insan biraz daha detaylıca yavrusunu dinlemek istiyor merak ettiğiniz konu varsa onuda cevaplayabilirim
Alyask Knuslu ben çok araştırdım ilk başlarda ilgili sonra öyle degıl dedıler bide pipirikli bi dr dedıler ama öyle mi
Strawberry48 Alyask evet memnunum iki arkadaşım daha kendisinde doğum yaptı iletişimi çok güzel enerjisini seviyorum … benim için pozitif yapılı olması önemliydi artık doğumuma az kaldı…
Knuslu Alyask bence olması gerektiği gibi hiçbir riske atmaması gebelerin artısı bende gebelik şekeri çıkmıştı gerekli yerlere yönlendirip takip yaptı kendide kontrol etti yapmasa bu seferde çok rahat diyecekler. Son haftalarda sancılarım vardi hastanede olmadığı için beni yönlendirdi ve sonrasındada takip etti nasıl oldun diye aradı yazdı. Bence biraz frekans meselesi isterseniz bi görüşün azçok anlaşıp anlaşamayacağınızı anlıyosunuz ama yoğunluğu ve beklemeleri göze alabiliyorsanız tercih edin çünkü bazen sinir bozabiliyor
Alyask Knuslu teşekkür ederim cnm . Serap hanımdan henüz paket almadım bide sevgı hanıma gidecegım saol bilgikendırdıgın icin
Alyask Knuslu evet öyle zam gelmıs o zman biz yeni ögrendık henüz almadık zam gelebilir dedıler hatta