dogurangaplumba Merve_31 ahahahah kız özleniyor ya cidden zaman çok hızlı geçiyor ne ara büyüyorlar anlamıyorsun😅
ideemirel dogurangaplumba evet evet gerekli gereksiz herkese askı veriyorlar bi kaç kişi dışında kimse aktif değil l
br2023 dogurangaplumba Orası öyle tabi ama napim randevu bulamadm bulsaydm giderdim her seferinde acilden giriş yapmak da ne bilm boş gibi geliyor. Beklicm birkaç gün 40. Haftaya girdim mı hemen gidip doğurcam artk
dogurangaplumba br2023 doktoruna son haftada her hafta randevusuz gidebiliyorsun bak cidden yaptığın riskli sen yarın erkenden git doktoruna
Merve_31 br2023 arkadaşım da randevu bulamamıştı 40 ta bebeğin suyu azalmıştı suniyi kaldıramadı sezeryana alındı sabah erken gidip fiş alın bir şekilde bende öyle yapıyorum son haftalar önemli
br2023 Merve_31 Bebeğin suyuna en son bakıldığında iyi dedi hatta fazla gibi geldi hemen azalır mı ki
Merve_31 br2023 bilmiyorum canım ama kontrole gitmekte fayda var bende devlet takipçiyim zorla da randevu bulup görünüyorum
br2023 Merve_31 Bekledm baya hep kontrol ediyorum da ama malesef bulamıyorum kaç gündür. Kimse de iptal fln etmiyr
br2023 dogurangaplumba Çok hareketli benm minik uyumama bile izin vermez sert oluyor hareketleri. Ama zatn kessn gidcm hastaneye bakcm durumu nasıl ona göre doğuma almalarını da söylerim☺️
Pamuk Ben sözde oğlan 6 aylık olunca hapı birakacaktim🤭Hala cesaret edemiyorum. Eşim sürekli hali bıraktın mı diyor,belki yarın belki yarından da yakin🤣
dogurangaplumba br2023 hemen alırlarmı bilmiyorum ama sabit bir doktorun olsaydı o yönlerdirirdi seni