Ben şuna 33 yaşındayım küçüklüğümden beri yengem amcamın hanımı 7 defa çocuk kaybetti kimi 2,3 aylık kimi 9 aylık hep çok kötü gebelik geçirdi o kadar kötü geçiriyordu ben bile hep aklımda şimdiye kadar elbiseydi eşya hep her yer dolu inan hem de çocuğum olsun ilk ben giydirmem almam da dedi ve öyle de yaptı çok şükür iki oğlu oldu seneler geçti hatta şimdi ona diyorum yenge burda azsınız öteki dünyada çok kalabalık aile bekliyor sizi diye gülüyor ben hamileyim rabbim sağlıkla herkesin kucağına evladını almayı nasip etsin ikili testim yüksek çıktı iki defa fetal DNA verdim olumlu olumsuz sonuç veremediler paramızı iade ettiler tek çare sıvı almaktı ona gitmekten vazgeçtim Allah’a tevekkül ettim üzülmüyormuyum üzülüyorum ama rabbimin sınavı böyle bu defa diyorum allahı zikredip dua edip rahatlıyorum başka çare yok çünkü ona sığınmaktan başka dilerse herşeyin en güzelini em hayırlısını o verir elbet rabbim neylerse güzel eyler bence sizde hiç üzülmeyin hep başka şeyler olunca önceki üzüldüğünüze de yeri geldi mi gülüyor insan rabbim sağlıklı ve hayırlısı ise nasibiniz etsin inşallah bence öyle dua edin tevekkül edin 🙏🏻uzun oldu kusura bakmayın belki sizi rahatlatır