gzmgnr21 12+3üm adet tarıhıme gore ama mıdem ve karnım ağrıyor siZdede oluyormu.dün tama testı yaptırdm doktor bebek ıcın sağlıklı dedi.
Ece111 gzmgnr21 senle günümüz aynı canım🤗bende dün yaptırdım tarama testini kramp bendede oluyor vitamin verdi
gzmgnr21 burcumusalli vallabenımde kram gırıyor gerinmeye korkuyorum:) bı aksılık yok dun doktordaydım sen ıkılı test yaptırdınmı?
burcumusalli gzmgnr21 canım bugün verdik testimizi bakalım hayırlı sonuçlar alalım inşallah , doktorum bana da krampların normal olduğunu , kanama olmadığı sürece bir sıkıntı olmadığını söyledi 😍😍
gzmgnr21 Mehtug canım sordum daha cok erken dedı burda 11haftada oğrenenler varmıs.16.hafta dıo doktor
gzmgnr21 Mehtug yanlıs yonlendırmemek ıcınde olabılır taramayı 77tl ye yaptırdım özelde bılgınız olsun ole çok pahalı deıl yanı
gzmgnr21 Mehtug anladım pekı yaptırdınmı taramayı cınaıyet ıcın bısıy dedımı. Bu hafta bu tarama yuzunden bıras streslıyım ben
Mehtug gzmgnr21 bn suan 11+4um dr 12+3ken gidicem haftaya ozmn ikili test yapicak senin gibi 12+3kn gidicem ya blki bi umut soylemistir cinsiyeti diye sordum